Turizm merkezi Bodrum’da Yalıkavak Port Marina’daki Yacht Club yenilenmiş iç dekorasyonu, Akdeniz ve Fransız mutfağından oluşan zengin mönüsü ile keyifli yaz günleri için kapılarını tatilcilere açtı.
Yalıkavak Beldesi’ndeki Port Marina’daki Yacht Club ünlü simaların da katıldığı kokteyl ile hizmete girdi.
Açılışa Marina Yacht Clup Genel Müdürü Atalay Sarmış, eski Spor Bakanı Fikret Ünlü ve eşi Ülker Ünlü, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, eski Avrupa Güzeli Günseli Başar, Sibel Turnagöl, Kenan Erçetingöz, Savaş Ay, Süreyya Yalçın, Burak Hatipoğlu, Can Gürzap, Tardu Flordun ve Şevval Sam gibi çok sayıda ünlü konuk katıldı.
Yaz boyunca cuma ve cumartesi akşamları sahne alacak olan Şehnaz Sam da ilk performansını gerçekleştirdi. Sam’ın seslendirdiği yerli ve yabancı şarkılarda konuklarla bol bol dans etti.
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 10)