Pazartesi, 24 Kasım 2025
No Result
View All Result
Turizm Tatil Seyahat
Abone Ol
  • Anasayfa
  • Turizm
    • Son Dakika
    • Dünya
    • Türkiye
    • Teknoloji
    • En iyiler
  • Sektörel
    • Fuarlar
    • Otel
    • Lüks Oteller
    • Yurtdışı Otelleri
    • Yurtiçi Otelleri
    • Balayı Otelleri
    • Butik Oteller
  • Alışveriş
  • Ekonomi
    • İş Dünyası
    • Emlak
  • Tatil
    • Tatil Planlaması
    • Tatil Bölgeleri
    • Tatil Paketleri
    • Tatil Promosyonları
    • Balayı Tatili
    • Küçük Kaçamaklar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
    • En iyiler
    • En Güzeller
    • Top 10
    • Balayı Adaları
    • Plajlar
    • Gezi
      • Dünya
      • Avrupa
      • Yunan Adaları Rehberi
    • Seyahat Fikirleri
  • Kültür
    • Eğitim
    • Kültür & Sanat
    • Eğlence
    • Etkinlikler
  • Magazin
    • Moda
    • Fotoğraflar
  • Sağlık
  • Genel
    • Röportajlar
    • Yurtdışı Promosyon
    • Yurtiçi Promosyon
    • Otomobil
    • Promosyon
    • Yeme & İçme
    • Videolar
    • Medya
    • İlanlar
    • 7/24 Destek Hattı
  • Anasayfa
  • Turizm
    • Son Dakika
    • Dünya
    • Türkiye
    • Teknoloji
    • En iyiler
  • Sektörel
    • Fuarlar
    • Otel
    • Lüks Oteller
    • Yurtdışı Otelleri
    • Yurtiçi Otelleri
    • Balayı Otelleri
    • Butik Oteller
  • Alışveriş
  • Ekonomi
    • İş Dünyası
    • Emlak
  • Tatil
    • Tatil Planlaması
    • Tatil Bölgeleri
    • Tatil Paketleri
    • Tatil Promosyonları
    • Balayı Tatili
    • Küçük Kaçamaklar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
    • En iyiler
    • En Güzeller
    • Top 10
    • Balayı Adaları
    • Plajlar
    • Gezi
      • Dünya
      • Avrupa
      • Yunan Adaları Rehberi
    • Seyahat Fikirleri
  • Kültür
    • Eğitim
    • Kültür & Sanat
    • Eğlence
    • Etkinlikler
  • Magazin
    • Moda
    • Fotoğraflar
  • Sağlık
  • Genel
    • Röportajlar
    • Yurtdışı Promosyon
    • Yurtiçi Promosyon
    • Otomobil
    • Promosyon
    • Yeme & İçme
    • Videolar
    • Medya
    • İlanlar
    • 7/24 Destek Hattı
No Result
View All Result
Turizm Tatil Seyahat
No Result
View All Result
Anasayfa Otel Lux Oteller

16 milyon turist hedefleyen Antalya sezona hazır

Lux Oteller, Turizm, Türkiye
antalya sezon
22
SHARES
173
VIEWS
WhatsApp ile GönderPaylaşTweetle
İçerik gizle
1 Bu yıl 16 milyon turisti ağırlamayı hedefleyen ve sunduğu imkanlarla Avrupa’da da örnek teşkil eden Türk turizminin başkenti Antalya’da, misafirlerin en iyi şekilde ağırlanması için hazırlıklar tamamlandı.
1.1 “Miami’den beyaz kum getirdiler, havuzun içine Maldiv evleri kurdular”

Bu yıl 16 milyon turisti ağırlamayı hedefleyen ve sunduğu imkanlarla Avrupa’da da örnek teşkil eden Türk turizminin başkenti Antalya’da, misafirlerin en iyi şekilde ağırlanması için hazırlıklar tamamlandı.

Sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da turizmin başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Antalya’da, otellerin kışın kapanan plajlarına iskeleler yeniden kuruldu, iş makineleriyle ince kum taşındı, özellikle ailelerin çok tercih ettiği kameriyeler elden geçirildi.

Lüks markaların da bulunduğu Belek Turizm Merkezi’ndeki oteller de farklı ülkelerden gelecek turistlere en iyi imkanları sunmak için hizmet yarışına girdi.

Bazı oteller Miami’den tonlarca beyaz kum getirerek, özel plajlar yaparken bazı oteller kral dairelerinin terasında özel havuz hizmeti sunacak.

Otellerin yanı sıra dünyaca ünlü Konyaaltı ve Lara plajlarında da yoğun çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı, AA muhabirine, geçen yıl Antalya’da yaklaşık 14 milyon yabancı turisti ağırladıklarını, bu seneki hedeflerinin ise 16 milyon yabancı turisti ağırlamak olduğunu söyledi.

Ana kaynak pazarların Rusya ve Almanya olduğunu hatırlatan Yağcı, geçen yıl Rusya’da yakaladıkları rakamların yüzde 5-10 civarında üzerine çıkmayı hedeflediklerini ifade etti.

Yağcı, kriz sonrasında Almanya’da istedikleri büyümeyi gerçekleştiremediklerini anlatarak, “Bu sezon, 2015’teki gibi 1,5 milyon Alman turistin Antalya’ya gelmesini hedefliyoruz. Üçüncü kaynak pazarı olarak da İngiltere’nin bu sene ciddi bir büyüme gösterip, 700 bin ile 1 milyon bandına ulaşmasını bekliyoruz.” dedi.

yunanistan golden visa yurt disi emlak yunanistan golden visa yurt disi emlak yunanistan golden visa yurt disi emlak
HOT AFFILIATES

Rusya ve Avrupa pazarında büyümeyi amaçladıklarını aktaran Yağcı, Rusya’dan geçen sene 4 milyon 700 bin civarında turist ağırladıklarını, bu sene 5 milyon turisti geçmek istediklerini vurguladı.

Tüm pazarlarda hacimlerini artırmayı öngördüklerini bildiren Yağcı, “Gelirlerimizi de artırmak istiyoruz. Dünyadaki turizm ortalaması kişi başı bin dolar civarında. Türkiye’de bu rakam kriz döneminde 640 dolara kadar düştü. Hedefimiz kişi başı turist gelirini bin dolara çıkarmak. Bu yıl ki 16 milyon turist hedefine ulaşırsak bu, Antalya tarihinde ilk olacak. Antalya gerçekten dünyada kendini kanıtlamış altyapısı çok güçlü, bir turizm kenti.” diye konuştu.

Yağcı, 2023 hedefi olan 20 milyon turist hedefine ulaşırlarsa, Antalya’nın sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da turizm başkenti olacağını söyledi.

“Miami’den beyaz kum getirdiler, havuzun içine Maldiv evleri kurdular”

Beş yıldızlı Granada Luxury Belek Genel Müdürü Enis Özsinan ise turizm piyasasında çok ciddi yerlere gelmeye başladıklarını belirterek, oda sayılarını 904’e çıkardıklarını, günlük 3 bin 500 misafiri ağırlayabileceklerini ifade etti.

Kış operasyonunun yoğun geçtiğini anlatan Özsinan, “16 bin metrekare havuzumuz var. Tek havuz 10 bin metrekare. Kış sezonu boyunca yüzde 75 doluluklarımız vardı. Nisanda yüzde 85 dolulukla gidiyoruz. Erken rezervasyonlar geçen yıla oranla yüzde 100 arttı, ciddi talep var. Biz de en iyi hizmeti sunmak için Miami’den beyaz kum getirtip 2,5 dönümlük alanda plaj yaptık. Havuzun içerisine Maldiv evleri kurduk.” diye konuştu.

Etiketler: AlmanyaAntalyaLüksLüks OtelLuxLux OtellerOtelotellerTürkiye
HOT AFFILIATES
Önceki

Turizm sektörünün liderleri Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı ile görüştü

Sonraki

UNESCO adayı Harran, turistlerin ilgisini çekiyor

İlgili Yazılar

Huvafen Fushi; ince beyaz kumların, durgun lagünün ve olağanüstü bir mimarinin birleştiği bu özel noktada, kalıpların dışında bir tatil vadediyor
Adalar

Huvafen Fushi: Maldivler’in Rüya Adasında WTS’ye Özel Kampanya Fırsatı

Likya Yolu, dünyanın en prestijli gezi dergilerinden Time Out tarafından “Dünyanın En Güzel Yürüyüş Rotası” unvanına layık görüldü.
Turizm

Likya Yolu dünya zirvesinde: Time Out, en güzel yürüyüş rotası seçti

Karadağ Başbakanı Milojko Spajic, Türk vatandaşlarına yönelik vizesiz seyahat uygulamasının geçici olarak kaldırılacağını duyurdu.
Turizm

Karadağ vizesiz seyahati askıya aldı

Antalya’da Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’ne (TÜRSAB) bağlı Muratpaşa Bölge Temsil Kurulu (BTK) seçimlerinde tansiyon yükseldi.
Turizm

Antalya’da TÜRSAB seçiminde yumruklu kavga

Maldivler’de çiftlere özel tasarlanan Oblu Select Lobigili, lüks villaları, dünyanın en büyük su altı restoranı ve kusursuz hizmet anlayışıyla romantik bir kaçış noktası sunuyor.
Adalar

Oblu Select Lobigili: Maldivler’in ‘Aşk Adası’nda Eşsiz Tatil Deneyimi

Sinop’ta gazetecilerle buluşan AB Türkiye Delegasyonu Başkan Vekili Jurgis Vilcinskas, vize serbestisi sürecinin hem siyasi hem de teknik boyutlarıyla yakından izlendiğini açıkladı.
Turizm

AB’den Türkiye’ye vize mesajı: Süreci yakından takip ediyoruz

Sonraki
UNESCO adayı Harran, turistlerin ilgisini çekiyor

UNESCO adayı Harran, turistlerin ilgisini çekiyor

  • Ksamil Gezi Rehberi

    Ksamil Gezi Rehberi: Avrupa’nın Yeni Tatil Cenneti

    967 shares
    Share 387 Tweet 242
  • İtalya Plajları ve En iyi 10 İtalya Plajı

    680 shares
    Share 272 Tweet 170
  • En Güzel İspanya Plajları: Muhteşem 10 Plaj

    603 shares
    Share 241 Tweet 151
  • Roma’da Denize Girilecek Yerler: Top 10

    553 shares
    Share 221 Tweet 138
  • Tiran’dan Sarande’ye Nasıl Gidilir?

    464 shares
    Share 185 Tweet 116
LADY GAGA

En Çok Takip Edilenler

Adalar (224) Antalya (330) Balayı (401) Balayı Tatili (323) Balayı Turları (166) Dubai (333) En Güzel (274) En iyi (152) Ertuğrul Günay (328) Gezilecek Yerler (164) Kayak (422) Kurban Bayramı (127) Küba (413) Londra (210) Lux (130) Lux Oteller (129) Lüks Otel (121) Maldivler (392) Mauritius Adası Haberleri (121) Mehmet Ersoy (122) Mehmet Nuri Ersoy (219) Mykonos (122) Otel (173) oteller (134) Pegasus Hava Yolları (196) Roma (131) Tatil (189) Tayland (187) Tropik Adalar (227) Turizm (189) Turizm Bakanı (375) Turizm Haberleri (210) TURSAB Başkanı (481) TÜRSAB (505) Türk Hava Yolları (567) Türkiye (1643) Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (279) Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (202) Venedik (210) Yunan Adaları (375) Yunanistan (578) İspanya (208) İstanbul (513) İstanbul Havalimanı (201) İtalya (192)

En Çok Okunanlar

  • Son dönemde popüler olan tatil destinasyonlarından olan Mauritius’u daha yakından tanımak ister miydiniz?

    Mauritius hakkında her şey

    96 shares
    Share 38 Tweet 24
  • En Güzel Portekiz Plajları: Muhteşem 12 Plaj

    447 shares
    Share 179 Tweet 112
  • Tokyo’da Mutlaka Görülmesi Gereken Yerler

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • Bangkok’tan Pattaya’ya Nasıl Gidilir?

    331 shares
    Share 132 Tweet 83
  • En İyi Bali Otelleri: Top 10

    96 shares
    Share 38 Tweet 24
The Weeknd Konseri The Weeknd Konseri The Weeknd Konseri
Yunanistan da Satılık Lüks Villa Yunanistan da Satılık Lüks Villa Yunanistan da Satılık Lüks Villa
TurizmTatilSeyahat Anadolu Ajansı Abonesidir.
2008 © TTS & Turizm Gazetesi

En Son Haberler

Genel kurul öncesi güçlerini birleştiren iki başkan adayı, TÜRSAB’da 30 yıllık yapıyı değiştirecek “şeffaf ve üye odaklı” bir yönetim için ortak listeyle seçime gireceklerini açıkladı.

TÜRSAB seçimlerinde sürpriz birlik: Tek liste ile yarışılacak

Huvafen Fushi; ince beyaz kumların, durgun lagünün ve olağanüstü bir mimarinin birleştiği bu özel noktada, kalıpların dışında bir tatil vadediyor

Huvafen Fushi: Maldivler’in Rüya Adasında WTS’ye Özel Kampanya Fırsatı

İsmail Saymaz, Türk vatandaşlarının oturum izni için Avrupa’da en çok Yunanistan Halkidiki’ye yöneldiğini, bölgede yatırım sürecinde Aztek Gayrimenkul’ün etkin rol oynadığını söyledi.

İsmail Saymaz: Türk yatırımcıların yeni rotası Halkidiki

Facebook’ta Beğen

Ücretsiz Abone olun.


Türkiye ve dünyadaki en önemli turizm haberleri e-posta adresinize gelsin.

Best Choice

  • En iyiler
    • Lüks Oteller
  • Balayı Tatili
    • Balayı Adaları
    • Balayı Otelleri
    • Balayı Yerleri
    • Balayı Turları
  • Anasayfa
  • Turizm
  • Sektörel
  • Alışveriş
  • Ekonomi
  • Tatil
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
  • Kültür
  • Magazin
  • Sağlık
  • Genel

2020 © Turizm Tatil Seyahat Turizm Gazetesi   |   (xml news rss)

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Turizm
  • Sektörel
  • Otel
  • Alışveriş
  • Ekonomi
  • Tatil
  • Fuarlar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Dünya
  • English [EN]

2020 © Turizm Tatil Seyahat Turizm Gazetesi   |   (xml news rss)

Araç çubuğuna atla