Resmi olarak 14 Şubat’ta evlenen düğün törenlerini ise bir süre önce Venedikte yapan Salma Hayek ve François- Henry Pinault çifti görkemli düğün törenlerinden sonra balayı için Seyşeller’i seçti.
Çifti Seyşeller’de görüntülemeyi başaran ilk yayın organı da In Touch dergisi oldu. Adanın sahilinde güneşin altında aşk tazelerken görüntülenen çiftin mutluluğu fotoğraflara da yansıdı. Seyşeller’de yer alan özel bir adanın en pahalı yerini tutan Pinault’nun bu sürpriziyle Hayek’i çok sevindirdiği söyleniyor.
11 bungalovun yer aldığı adada, romantik bir balayı geçiren çiftin gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkardığı çekilen fotoğraflarda da görülüyor. Dünyanın sayılı zenginlerinin kalabildiği bu adada yer alan bungalovların geceliğine 7 bin 500 dolar ödeniyor. Her bungolavun önünde özel bir kumsal ve dalış pratiği yapmak için bir havuz var.
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 17)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 9)