Cumartesi, 17 Ekim 2026
No Result
View All Result
Turizm Tatil Seyahat
Abone Ol
  • Anasayfa
  • Turizm
    • Son Dakika
    • Dünya
    • Türkiye
    • Teknoloji
    • En iyiler
  • Sektörel
    • Fuarlar
    • Otel
    • Lüks Oteller
    • Yurtdışı Otelleri
    • Yurtiçi Otelleri
    • Balayı Otelleri
    • Butik Oteller
  • Alışveriş
  • Ekonomi
    • İş Dünyası
    • Emlak
  • Tatil
    • Tatil Planlaması
    • Tatil Bölgeleri
    • Tatil Paketleri
    • Tatil Promosyonları
    • Balayı Tatili
    • Küçük Kaçamaklar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
    • En iyiler
    • En Güzeller
    • Top 10
    • Balayı Adaları
    • Plajlar
    • Gezi
      • Dünya
      • Avrupa
      • Yunan Adaları Rehberi
    • Seyahat Fikirleri
  • Kültür
    • Eğitim
    • Kültür & Sanat
    • Eğlence
    • Etkinlikler
  • Magazin
    • Moda
    • Fotoğraflar
  • Sağlık
  • Genel
    • Röportajlar
    • Yurtdışı Promosyon
    • Yurtiçi Promosyon
    • Otomobil
    • Promosyon
    • Yeme & İçme
    • Videolar
    • Medya
    • İlanlar
    • 7/24 Destek Hattı
  • Anasayfa
  • Turizm
    • Son Dakika
    • Dünya
    • Türkiye
    • Teknoloji
    • En iyiler
  • Sektörel
    • Fuarlar
    • Otel
    • Lüks Oteller
    • Yurtdışı Otelleri
    • Yurtiçi Otelleri
    • Balayı Otelleri
    • Butik Oteller
  • Alışveriş
  • Ekonomi
    • İş Dünyası
    • Emlak
  • Tatil
    • Tatil Planlaması
    • Tatil Bölgeleri
    • Tatil Paketleri
    • Tatil Promosyonları
    • Balayı Tatili
    • Küçük Kaçamaklar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
    • En iyiler
    • En Güzeller
    • Top 10
    • Balayı Adaları
    • Plajlar
    • Gezi
      • Dünya
      • Avrupa
      • Yunan Adaları Rehberi
    • Seyahat Fikirleri
  • Kültür
    • Eğitim
    • Kültür & Sanat
    • Eğlence
    • Etkinlikler
  • Magazin
    • Moda
    • Fotoğraflar
  • Sağlık
  • Genel
    • Röportajlar
    • Yurtdışı Promosyon
    • Yurtiçi Promosyon
    • Otomobil
    • Promosyon
    • Yeme & İçme
    • Videolar
    • Medya
    • İlanlar
    • 7/24 Destek Hattı
No Result
View All Result
Turizm Tatil Seyahat
No Result
View All Result
Anasayfa Turizm

Kemer’de sezona ‘Merhaba’

Hicran
11 yıl önce
Turizm, Türkiye
kemer turizm haftasi
24
SHARES
183
VIEWS
WhatsApp ile GönderPaylaşTweetle

kemer turizm haftasi2015 yılı Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde KETOB ( Kemer Turistik Otelciler Birliği ) tarafından geleneksel hale getirilen “ Turizm Sezonuna Merhaba” etkinliği Olbia Parkta gerçekleştirildi.

Bölgede yaşayan yerli ve yabancı vatandaşların ve otellere gelen misafirlerin de katılımı ile gerçekleşen etkinlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da KETOB üyesi olan oteller stantlar açtılar ve birbirinden lezzetli ürünleri etkinliğe katılanlar ile buluşturdular. Ayrıca bu yıl bölgede yer alan 2015 Turizm Sezonuna ‘Merhaba’ etkinliğine Antalya Valisi Muammer Türker, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Antalya İl Kültür Müdürü İbrahim Acar, KETOB Başkanı Tayyar Gül, KETAV ( Kemer Tanıtım Vakfı ) Başkanı Volkan Yorulmaz ile otel sahipleri, genel müdürler ve otel personelleri ve Kemerliler katıldı.

Turizmde hedefe adım adım ilerliyoruz!

Açılışta konuşan Antalya Valisi Muammer Türker, Cumhuriyetin 100.yılında 50 milyon turisti ve 50 milyar dolar turizm gelirini hedeflediklerini belirtti. Türker konuşmasında şunları söyledi:

“ Turizm haftasının açılışı ve yaza merhaba şenlikleri münasebetiyle aranızda bulunmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim. Türkiye olarak turistik kapasitesi, turistik potansiyeli çok yüksek bir ülkede yaşıyoruz. Sadece bizim bölgemiz değil, ülkemizin her köşesi turizm açısından cennet gibi. Turizmin her çeşidi için imkânımız var. Türkiye’nin tarihi ile doğası ile kültürü ile ve özellikle insanı ile turizmin her çeşidi ile imkanımız var. Türkiye yurt dışından ve yurt içinden gelen turistik faaliyetlere katılacak insanlar için her köşesi cennet olan bir ülke. Tüm bu potansiyellerimizin ötesinde hedeflerimiz de var. Biz Cumhuriyetimizin 100.yılı kuruluşunda 50 milyon turisti ve 50 milyar dolar turizm gelirini hedefliyoruz. Buna doğru da adım adım gidiyoruz. Her geçen yıl bir önceki yıldan daha iyi oluyor. Şüphesiz ki, etrafımızda sorunlar var. Bu yaşanan sorunlar bizi de etkiliyor. Ama bir bütün olarak baktığımızda turizmin uzun vadede gittikçe geliştiğini görüyoruz. Burada bizlerin devlet olarak, kamu kesimi, yerel yönetimler, turizmciler, sivil toplum kuruluşları, basın kuruluşları hepsinin turizmin çeşitlendirilmesi, 12 aya yayılması noktasında fikirleri var. Yapılması ile gerekenler ile alakalı gücümüzü birleştirerek neler yapabileceğimiz konusunda kafa kafaya veriyoruz. Antalya olarak çok şanslıyız” dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi maç turları

Turizmde ümitsizliğe küçük hedeflere, hiçbir zaman yer yok!

Antalya Vali Yardımcısı Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu ise yaptığı konuşmasında Kemer markasına dikkat çekerek, “ 1985 yılında Türkiye turizmde çok gerilerdeydi. O yıllarda bütün Türkiye’de yatak sayısı Yunanistan2ın Rodos adasındaki toplam yatak sayısının bile gerisindeydi. Yine o yıllarda hedef 10 milyon turistken, inanmayanlar vardı. Bugün 81 ilimizden Antalya’ya gelen turist sayısı bu sayıdan fazla. Bunları neden söylüyorum? Turizmde ümitsizliğe küçük hedeflere, hiçbir zaman yer yok. Kemer bir marka. Bir marka şehir. Türkiye’de turizmin ilk filizlendiği yerlerden bir tanesi. Çevremize baktığımız zaman Antalya gibi Metropol bir kentin yakınında yeşil ile mavinin bu kadar iç içe olduğu bir yeri göremezsiniz”

Karamsarlığa gerek yok!

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptığı konuşmasında turizmde karamsar olmaya gerek olmadığını ifade ederek “Bu sene Rusya’daki olaylardan dolayı, bütün otelciler özellikle otel sahipleri bir karamsarlık içine girmişti. Belediyemiz, Kaymakamlığımız ve otelcilerimiz olarak hem Berlin’de hem İstanbul’da hem Moskova’da yapmış olduğumuz görüşmelerde herhangi bir sıkıntının olmayacağını gördük. Özellikle Almanya’da Alman ekonomisinin çok düzgün olması, kişiye düşen payların ve ekonominin canlanmasından dolayı da Alman turistin daha çok ülkemize ve bu bölgeye geleceğini sinyallerini aldık. Oradaki acentelerin satışlarının yüklü olduğunu gördük. Kemer bölgesinin Türk pazarında geçen yıl birinci bu sende satışlarda %28 ile bütün bölgelerin önünde olduğunu gördük” diye konuştu.

Biz krizleri yaşayan bir ülkeyiz, aşarız!

Sezon öncesi görüşlerini açıklayan Kemer’li turizmciler ve otel sahibi ve yöneticileri, iyi bir sezon beklediklerini ifade ederlerken, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. KETAV Başkanı ve aynı zamanda Ulusoy Tatil Köyü Genel Müdürü olan Volkan Yorulmaz ise hayırlı bir sezon geçmesi temennilerinde bulunurken “ Bir sezonun da daha başına gelmiş bulunuyoruz. Bugün turizm haftası kapsamında Kemer’de güzel bir organizasyon yapıyoruz. Tüm turizmciler, otelciler, acenteciler herkes burada. 2015 zor bir sezon gibi gözüküyor. Bununda üstesinden geleceğiz. Biz krizleri yaşayan bir ülkeyiz. Dolayısıyla bu krizi de aşacağımıza inanıyorum. Tüm turizmciler için güzel bir sezon diliyorum”

KETOB Başkanı Tayyar Gül, geleneksel hale getirdikleri Yaza Merhaba şenliklerini bu yılda hayata geçirdiklerini belirterek, yeni sezonun hayırlı olması dileklerinde bulundu.Kemer’deki okullarda düzenlenen mavi bayrak konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri Antalya valisi Muammer Türker tarafından verildi. Tören sonrası halk oyunları, yerli ve yabancı müzik grupları gelenleri coşturdu.

Halil ÖNCÜ-KEMER

HOT AFFILIATES
Önceki

İtalya’nın tarihi kenti Roma 2 bin 768 yaşında!

Sonraki

Grelka Fest, renkli görüntülere sahne oldu

Hicran

Hicran

Turizm Haberleri, Türkiye ve dünyanın en çok okunan internet gazetesi TurizmTatilSeyahat.com ile takip edin.

İlgili Yazılar

Maldivler yalnızca lüks tatil köyleri ve su üstü villalarından ibaret değil. Başkent Male’ye yakın Fulidhoo, yerel ada yaşamını deneyimlemek isteyenlere sakin bir rota sunarken UNESCO Biyosfer Rezervi Baa Atoll, manta vatozları, mercan resifleri ve onlarca dalış noktasıyla öne çıkıyor.
Seyahat

Maldivler’in iki farklı yüzü: Fulidhoo’da yerel yaşam, Baa Atoll’da büyüleyici su altı dünyası

Siena Gezi Rehberi: Toskana’nın Kalbi
Avrupa

Siena Gezi Rehberi: Toskana’nın Kalbi

Exarchia: Atina’nın Otantik Parçası
Şehirler

Exarchia: Atina’nın Otantik Parçası

1. Sharm El Sheikh’in Güney Sina’daki konumu, bölgeye özel 15 günlük giriş uygulamasından yararlanarak tatil yapmak isteyen Türk vatandaşları açısından önem taşıyor.
Seyahat

Sharm El Sheikh Vize İstiyor mu? Güncel Vize ve Giriş Şartları

29 Ekim’e özel hazırlanan Selanik turu kampanyasında fiyat 299 Euro’dan 249 Euro’ya düştü.
Gezi

Selanik’e gitmek isteyenler için özel kampanya

Cadiz: Gurmelerin İspanya’daki yeni gözdesi
Şehirler

Cadiz: Gurmelerin İspanya’daki yeni gözdesi

Çok Okunanlar

Rus turistlerin paket tur tercihleri Türkiye ve Tayland oldu!
Ekonomi

Rus turistlerin paket tur tercihleri Türkiye ve Tayland oldu!

Ucuzluk Da Kar Etmedi!
Seyahat

Ucuzluk Da Kar Etmedi!

Güneydoğu turizmi için bakanlık harekete geçiyor
Fuarlar

Güneydoğu turizmi için bakanlık harekete geçiyor

Teknoloji Konaklama Endüstrisi
Dünya

Gelişmekte Olan Teknoloji Konaklama Sektörünü Nasıl Etkileyecek

Diğer Bölümlerden

Yüzlerce Airbus A321neo uçağı incelenecek

Yüzlerce Airbus A321neo uçağı incelenecek

Türk vatandaşlarının Yunan adaları bölgesindeki gayrimenkullere ilgisi son iki yılda hız kazandı.

Yunan adalarında Türk yatırımcı hareketliliği

Dünyanın en güzel bisiklet yolları: Top 10

Dünyanın en güzel bisiklet yolları: Top 10

Venedik şehre giriş ücretini artıracak

Venedik şehre giriş ücretini artıracak

İlk resmi Harry Potter oteli Almanya’da açılıyor

İlk resmi Harry Potter oteli Almanya’da açılıyor

Alplerin Venedik’i: Annecy

Alplerin Venedik’i: Annecy

2026’nın en iyi havayolu şirketleri açıklandı

2026’nın en iyi havayolu şirketleri açıklandı

Schengen sınırlarında biyometrik kontrole geçiş için uygulanan Giriş-Çıkış Sistemi, havalimanlarında oluşan uzun kuyruklar ve teknik sorunlar nedeniyle sekteye uğradı.

Schengen’de EES krizi büyüdü! 9 ülke parmak izi ve yüz taramasını erteledi

Sonraki
Grelka Fest, renkli görüntülere sahne oldu

Grelka Fest, renkli görüntülere sahne oldu

Sun Siyam Olhuveli Maldives Balayı ve Tatil Kampanyası Sun Siyam Olhuveli Maldives Balayı ve Tatil Kampanyası Sun Siyam Olhuveli Maldives Balayı ve Tatil Kampanyası
  • Ksamil Gezi Rehberi

    Ksamil Gezi Rehberi: Avrupa’nın Yeni Tatil Cenneti

    1013 shares
    Share 405 Tweet 253
  • En Güzel İspanya Plajları: Muhteşem 10 Plaj

    752 shares
    Share 301 Tweet 188
  • İtalya Plajları ve En iyi 10 İtalya Plajı

    698 shares
    Share 279 Tweet 175
  • Roma’da Denize Girilecek Yerler: Top 10

    660 shares
    Share 264 Tweet 165
  • THY’nin ABD uçuşları yeniden başladı

    534 shares
    Share 214 Tweet 134
Puri Wulandari A Boutique Resort and Spa Bali Ubud Balayı Kampanyası Puri Wulandari A Boutique Resort and Spa Bali Ubud Balayı Kampanyası Puri Wulandari A Boutique Resort and Spa Bali Ubud Balayı Kampanyası

En Çok Takip Edilenler

Adalar (224) Almanya (131) Antalya (332) Balayı (413) Balayı Tatili (381) Balayı Turları (169) Dubai (341) En Güzel (272) En Iyi (152) Ertuğrul Günay (328) Gezilecek Yerler (163) Kayak (425) Kurban Bayramı (127) Küba (416) Londra (216) Lux (130) Lux Oteller (129) Maldivler (426) Mauritius Adası Haberleri (128) Mehmet Nuri Ersoy (223) Otel (175) Oteller (136) Pegasus Hava Yolları (196) Roma (149) Tatil (201) Tayland (193) Tropik Adalar (243) Turizm (244) Turizm Bakanı (375) Turizm Haberleri (231) Tursab Başkanı (481) Türk Hava Yolları (576) Türkiye (1656) Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (279) Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (202) Türsab (507) Venedik (228) Wts (169) Yaz Tatili (136) Yunan Adaları (402) Yunanistan (595) İspanya (231) İstanbul (520) İstanbul Havalimanı (201) İtalya (266)
Haven Riviera Cancun Resort ve Spa Balayı Kampanyası Haven Riviera Cancun Resort ve Spa Balayı Kampanyası Haven Riviera Cancun Resort ve Spa Balayı Kampanyası

Son Haberler

Maldivler yalnızca lüks tatil köyleri ve su üstü villalarından ibaret değil. Başkent Male’ye yakın Fulidhoo, yerel ada yaşamını deneyimlemek isteyenlere sakin bir rota sunarken UNESCO Biyosfer Rezervi Baa Atoll, manta vatozları, mercan resifleri ve onlarca dalış noktasıyla öne çıkıyor.

Maldivler’in iki farklı yüzü: Fulidhoo’da yerel yaşam, Baa Atoll’da büyüleyici su altı dünyası

Siena Gezi Rehberi: Toskana’nın Kalbi

Siena Gezi Rehberi: Toskana’nın Kalbi

Exarchia: Atina’nın Otantik Parçası

Exarchia: Atina’nın Otantik Parçası

1. Sharm El Sheikh’in Güney Sina’daki konumu, bölgeye özel 15 günlük giriş uygulamasından yararlanarak tatil yapmak isteyen Türk vatandaşları açısından önem taşıyor.

Sharm El Sheikh Vize İstiyor mu? Güncel Vize ve Giriş Şartları

One and Only Le Saint Geran Mauritius Balayı ve Tatil Kampanyası One and Only Le Saint Geran Mauritius Balayı ve Tatil Kampanyası One and Only Le Saint Geran Mauritius Balayı ve Tatil Kampanyası
Turizm Tatil Seyahat

Havayolu ve otelcilik haberleri, destinasyon rehberleri, tur ve tatil fırsatları. 2008 yılından bu yana turizm sektörünü izliyoruz.

İletişim

info@turizmtatilseyahat.com

Haber ve iş birliği için yazın

Bizi Takip Edin

Turizm Tatil Seyahat, Anadolu Ajansı Anadolu Ajansı abonesidir.

Son Haberler

Maldivler yalnızca lüks tatil köyleri ve su üstü villalarından ibaret değil. Başkent Male’ye yakın Fulidhoo, yerel ada yaşamını deneyimlemek isteyenlere sakin bir rota sunarken UNESCO Biyosfer Rezervi Baa Atoll, manta vatozları, mercan resifleri ve onlarca dalış noktasıyla öne çıkıyor.

Maldivler’in iki farklı yüzü: Fulidhoo’da yerel yaşam, Baa Atoll’da büyüleyici su altı dünyası

Siena Gezi Rehberi: Toskana’nın Kalbi

Siena Gezi Rehberi: Toskana’nın Kalbi

Exarchia: Atina’nın Otantik Parçası

Exarchia: Atina’nın Otantik Parçası

1. Sharm El Sheikh’in Güney Sina’daki konumu, bölgeye özel 15 günlük giriş uygulamasından yararlanarak tatil yapmak isteyen Türk vatandaşları açısından önem taşıyor.

Sharm El Sheikh Vize İstiyor mu? Güncel Vize ve Giriş Şartları

Bölümler

  • Turizm
  • Sektörel
  • Tatil
  • Seyahat
  • Ekonomi
  • Alışveriş
  • Kültür
  • Magazin
  • Sağlık
  • Spor
  • Politika

Rehberler

  • En iyiler
    • Lüks Oteller
  • Balayı Tatili
    • Balayı Adaları
    • Balayı Otelleri
    • Balayı Yerleri
    • Balayı Turları

Bültene Abone Olun

Türkiye ve dünyadan turizm haberleri, e-posta adresinize gelsin.

Grup Yayınımız

NationalTurk Haber
  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İletişim

Turizm Tatil Seyahat, Medya Oluşum grubunun yayın organıdır.
2026 © Turizm Tatil Seyahat · Tüm hakları saklıdır.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Turizm
  • Sektörel
  • Otel
  • Alışveriş
  • Ekonomi
  • Tatil
  • Fuarlar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Dünya
  • English [EN]

Turizm Tatil Seyahat, Medya Oluşum grubunun yayın organıdır.
2026 © Turizm Tatil Seyahat · Tüm hakları saklıdır.

Araç çubuğuna atla