Pazartesi, 24 Kasım 2025
No Result
View All Result
Turizm Tatil Seyahat
Abone Ol
  • Anasayfa
  • Turizm
    • Son Dakika
    • Dünya
    • Türkiye
    • Teknoloji
    • En iyiler
  • Sektörel
    • Fuarlar
    • Otel
    • Lüks Oteller
    • Yurtdışı Otelleri
    • Yurtiçi Otelleri
    • Balayı Otelleri
    • Butik Oteller
  • Alışveriş
  • Ekonomi
    • İş Dünyası
    • Emlak
  • Tatil
    • Tatil Planlaması
    • Tatil Bölgeleri
    • Tatil Paketleri
    • Tatil Promosyonları
    • Balayı Tatili
    • Küçük Kaçamaklar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
    • En iyiler
    • En Güzeller
    • Top 10
    • Balayı Adaları
    • Plajlar
    • Gezi
      • Dünya
      • Avrupa
      • Yunan Adaları Rehberi
    • Seyahat Fikirleri
  • Kültür
    • Eğitim
    • Kültür & Sanat
    • Eğlence
    • Etkinlikler
  • Magazin
    • Moda
    • Fotoğraflar
  • Sağlık
  • Genel
    • Röportajlar
    • Yurtdışı Promosyon
    • Yurtiçi Promosyon
    • Otomobil
    • Promosyon
    • Yeme & İçme
    • Videolar
    • Medya
    • İlanlar
    • 7/24 Destek Hattı
  • Anasayfa
  • Turizm
    • Son Dakika
    • Dünya
    • Türkiye
    • Teknoloji
    • En iyiler
  • Sektörel
    • Fuarlar
    • Otel
    • Lüks Oteller
    • Yurtdışı Otelleri
    • Yurtiçi Otelleri
    • Balayı Otelleri
    • Butik Oteller
  • Alışveriş
  • Ekonomi
    • İş Dünyası
    • Emlak
  • Tatil
    • Tatil Planlaması
    • Tatil Bölgeleri
    • Tatil Paketleri
    • Tatil Promosyonları
    • Balayı Tatili
    • Küçük Kaçamaklar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
    • En iyiler
    • En Güzeller
    • Top 10
    • Balayı Adaları
    • Plajlar
    • Gezi
      • Dünya
      • Avrupa
      • Yunan Adaları Rehberi
    • Seyahat Fikirleri
  • Kültür
    • Eğitim
    • Kültür & Sanat
    • Eğlence
    • Etkinlikler
  • Magazin
    • Moda
    • Fotoğraflar
  • Sağlık
  • Genel
    • Röportajlar
    • Yurtdışı Promosyon
    • Yurtiçi Promosyon
    • Otomobil
    • Promosyon
    • Yeme & İçme
    • Videolar
    • Medya
    • İlanlar
    • 7/24 Destek Hattı
No Result
View All Result
Turizm Tatil Seyahat
No Result
View All Result
Anasayfa Etkinlikler

Hindistan, ‘düğün turizmi’ için Kasım ayında Türkiye’ye çıkarma yapacak!

Etkinlikler, Lux Oteller, Sektörel, Turizm, Türkiye
hindistan dugun turizmi turkiye kamis ayi cikarma 1 610x343 1
23
SHARES
178
VIEWS
WhatsApp ile GönderPaylaşTweetle

Hindistan, düğün turizmi; için Kasım ayında Türkiye'ye çıkarma yapacak!

İçerik gizle
1 Hindistan, ‘düğün turizmi’ için Kasım ayında Türkiye’ye çıkarma yapacak. Türkiye’nin turizmde yeni hedef pazarlarından biri olan Hindistan’ın önde gelen düğün planlamacıları, kasım ayında düzenlenecek geniş kapsamlı etkinlik için Türkiye’ye geliyor.
1.1 Hindistan, ‘düğün turizmi’ için Kasım ayında Türkiye’ye çıkarma yapacak!
1.1.1 “Yapılmış en kapsamlı etkinliklerden biri olacak”
1.1.1.1 Hedef 2020’de 1 milyon Hintli turist
1.1.1.1.1 Hindistan’ın 6 ayrı şehrinde Türkiye tanıtımı yapılacak

Hindistan, ‘düğün turizmi’ için Kasım ayında Türkiye’ye çıkarma yapacak. Türkiye’nin turizmde yeni hedef pazarlarından biri olan Hindistan’ın önde gelen düğün planlamacıları, kasım ayında düzenlenecek geniş kapsamlı etkinlik için Türkiye’ye geliyor.

Son yıllarda Türkiye’de hızla gelişen ‘düğün turizmi’ni canlandırmak için İstanbul’da başlayıp Antalya’ya uzanacak geniş kapsamlı uluslararası bir workshop (atölye çalışması) etkinliğine imza atılacak.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliğine (TÜRSAB) bağlı olan TravelShopTurkey&Murtis Tour tarafından “Luxury Mice Workshop” ismiyle 18-21 Kasım’da düzenlenecek etkinlikte düğün turizminin önde gelen firmaları, Türkiye’deki muhataplarıyla “B2B” olarak anılan birebir görüşmeleri gerçekleştirme imkanı yakalayacak.

Hindistan, ‘düğün turizmi’ için Kasım ayında Türkiye’ye çıkarma yapacak!

Şimdiye kadar dünyanın dört bir yanından 20 ülkenin kayıt yaptırdığı etkinlikte, Türkiye’nin turizmde yeni hedef pazarlarından biri olarak belirlenen Hindistan’ın önde gelen düğün planlamacıları da yer alacak.

Etkinlikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen yıl Hindistan ziyaretindeki çağrısı sonrası hareketlenen Hintli düğün pazarına Türkiye açısından yeni bir ivme kazandırılması amaçlanıyor.

yunanistan golden visa yurt disi emlak yunanistan golden visa yurt disi emlak yunanistan golden visa yurt disi emlak
HOT AFFILIATES

“Yapılmış en kapsamlı etkinliklerden biri olacak”

Etkinliğin düzenleyicisi TravelShopTurkey&Murtis Tour Genel Müdürü Murtaza Kalender, toplamda 200 kişinin bu etkinlikte yer alacağını belirtti.

Katılımcıların önce İstanbul’daki “workshop”a katılacağını, ardından da Antalya bölgesindeki otelleri inceleyeceğini anlatan Murtaza Kalender, “Hindistan’ın en önemli 50 düğün planlamacısının da yer alacağı bu etkinlikte düğün turizmi açısından uluslararası alandaki alıcı ve satıcılar bir araya getirilmiş olacak.

Geldiklerinde ikili görüşmeler yapma imkanını yakalayacaklar. Düğün planlamacıları ile büyük tur operatörleri de yer alacak ve yapılmış en kapsamlı etkinliklerden biri olacak.” ifadelerini kullandı.

20 ülkenin kesin kayıt yaptırdığını ama sayının artmasını beklediklerinin altını çizen Kalender, etkinlikte Hindistan’ın yanı sıra ABD, İngiltere, Almanya, İtalya, Fransa, İspanya, İran, Cezayir, Belarus, Nijerya, Suudi Arabistan, Hırvatistan, Ürdün ve Kenya gibi ülkelerin de yer alacağını söyledi.

Hedef 2020’de 1 milyon Hintli turist

Düğün turizminin Türkiye açısından önemine dikkati çeken Murtaza Kalender, “Hindistan’dan yılda 30 milyon turist yurt dışına çıkıyor ama bunların sadece 100 bini Türkiye’ye geliyor. Hedefimiz 2020’de 1 milyon Hintli turistin Türkiye’ye gelmesini sağlamak. Bütün çalışmalarımız bu yönde. Hintlilerin düğünlere ayırdığı bütçe 750 bin dolarla 1 milyon dolar arasında değişiyor.

Avrupa genelinde 500’e yakın ciddi bütçeli Hint düğün törenleri yapılıyor. Ülkemizde ise bugüne kadar 15 Hint düğünü yapıldı. Eğer uçuşlarla ilgili problemler giderilirse inanıyorum ki 1 milyon Hintli turist rakamının da üzerine çıkarız çünkü Türkiye’yi çok seviyorlar.” şeklinde konuştu.

Hindistan’ın 6 ayrı şehrinde Türkiye tanıtımı yapılacak

Kalender, aynı zamanda hızla gelişen Hindistan pazarında 7-14 Ekim’de 6 ayrı şehirde 8’inci kez “B2B Workshop” etkinliği düzenleyeceklerini söyleyerek, “Kültür ve Turizm Bakanlığıyla organize ettiğimiz bu workshop etkinliğini Türkiye’den 25 firma ile birlikte yapacağız. Ekim ayında Hindistan’daki 2 bin Hintli tur operatörüne Türkiye destinasyonunu anlatmaya gideceğiz. Hedefimiz Hindistan’daki düğün ve MICE olarak adlandırılan büyük toplantı, kongre turizm organizasyonlarını Türkiye’ye çekmek.” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler: HindistanKültür ve Turizm BakanlığıLüksLüks OtelLuxLux OtellerOtelotellerTürkiyeTürkiye Seyahat Acentaları BirliğiTÜRSABTURSAB Başkanı
HOT AFFILIATES
Önceki

Ferit Şahenk’in oteli Grand Hyatt’a Çinli şirket talip oldu

Sonraki

Turizm Bakanı Ersoy açıkladı… Halk plajları ihaleye çıkıyor!

İlgili Yazılar

Genel kurul öncesi güçlerini birleştiren iki başkan adayı, TÜRSAB’da 30 yıllık yapıyı değiştirecek “şeffaf ve üye odaklı” bir yönetim için ortak listeyle seçime gireceklerini açıkladı.
Turizm

TÜRSAB seçimlerinde sürpriz birlik: Tek liste ile yarışılacak

Huvafen Fushi; ince beyaz kumların, durgun lagünün ve olağanüstü bir mimarinin birleştiği bu özel noktada, kalıpların dışında bir tatil vadediyor
Adalar

Huvafen Fushi: Maldivler’in Rüya Adasında WTS’ye Özel Kampanya Fırsatı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile TÜRSAB arasında, turizmde kadın istihdamını artırmayı hedefleyen bir iş birliği protokolü imzalandı.
Turizm

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’tan tematik tur rotaları müjdesi

Karadağ Başbakanı Milojko Spajic, Türk vatandaşlarına yönelik vizesiz seyahat uygulamasının geçici olarak kaldırılacağını duyurdu.
Turizm

Karadağ vizesiz seyahati askıya aldı

TÜRSAB Başkan Adayı Aylin Özsavaş, 26’ncı Olağan Genel Kurul öncesi turizm sektörüne birlik ve dönüşüm mesajı verdi.
Turizm

Aylin Özsavaş’tan TÜRSAB çıkışı: Artık sektörün sesi değişiyor

TÜRSAB tarihinde ilk kadın başkan adayı olarak öne çıkan Aylin Özsavaş önemli açıklamalarda bulundu.
Turizm

Aylin Özsavaş: TÜRSAB’ın geleceğini birlikte yazacağız

Sonraki
Bakan Ersoy: Devlet Turizm Fonu'nu kafasına göre harcamayacak!

Turizm Bakanı Ersoy açıkladı... Halk plajları ihaleye çıkıyor!

  • Ksamil Gezi Rehberi

    Ksamil Gezi Rehberi: Avrupa’nın Yeni Tatil Cenneti

    967 shares
    Share 387 Tweet 242
  • İtalya Plajları ve En iyi 10 İtalya Plajı

    680 shares
    Share 272 Tweet 170
  • En Güzel İspanya Plajları: Muhteşem 10 Plaj

    603 shares
    Share 241 Tweet 151
  • Roma’da Denize Girilecek Yerler: Top 10

    553 shares
    Share 221 Tweet 138
  • Tiran’dan Sarande’ye Nasıl Gidilir?

    464 shares
    Share 185 Tweet 116
LADY GAGA

En Çok Takip Edilenler

Adalar (224) Antalya (330) Balayı (401) Balayı Tatili (323) Balayı Turları (166) Dubai (333) En Güzel (274) En iyi (152) Ertuğrul Günay (328) Gezilecek Yerler (164) Kayak (422) Kurban Bayramı (127) Küba (413) Londra (210) Lux (130) Lux Oteller (129) Lüks Otel (121) Maldivler (392) Mauritius Adası Haberleri (121) Mehmet Ersoy (122) Mehmet Nuri Ersoy (219) Mykonos (122) Otel (173) oteller (134) Pegasus Hava Yolları (196) Roma (131) Tatil (189) Tayland (187) Tropik Adalar (227) Turizm (189) Turizm Bakanı (375) Turizm Haberleri (210) TURSAB Başkanı (481) TÜRSAB (505) Türk Hava Yolları (567) Türkiye (1643) Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (279) Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (202) Venedik (210) Yunan Adaları (375) Yunanistan (578) İspanya (208) İstanbul (513) İstanbul Havalimanı (201) İtalya (192)

En Çok Okunanlar

  • Son dönemde popüler olan tatil destinasyonlarından olan Mauritius’u daha yakından tanımak ister miydiniz?

    Mauritius hakkında her şey

    96 shares
    Share 38 Tweet 24
  • En Güzel Portekiz Plajları: Muhteşem 12 Plaj

    447 shares
    Share 179 Tweet 112
  • Bangkok’tan Pattaya’ya Nasıl Gidilir?

    331 shares
    Share 132 Tweet 83
  • Tokyo’da Mutlaka Görülmesi Gereken Yerler

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • En İyi Bali Otelleri: Top 10

    96 shares
    Share 38 Tweet 24
The Weeknd Konseri The Weeknd Konseri The Weeknd Konseri
Yunanistan da Satılık Lüks Villa Yunanistan da Satılık Lüks Villa Yunanistan da Satılık Lüks Villa
TurizmTatilSeyahat Anadolu Ajansı Abonesidir.
2008 © TTS & Turizm Gazetesi

En Son Haberler

Genel kurul öncesi güçlerini birleştiren iki başkan adayı, TÜRSAB’da 30 yıllık yapıyı değiştirecek “şeffaf ve üye odaklı” bir yönetim için ortak listeyle seçime gireceklerini açıkladı.

TÜRSAB seçimlerinde sürpriz birlik: Tek liste ile yarışılacak

Huvafen Fushi; ince beyaz kumların, durgun lagünün ve olağanüstü bir mimarinin birleştiği bu özel noktada, kalıpların dışında bir tatil vadediyor

Huvafen Fushi: Maldivler’in Rüya Adasında WTS’ye Özel Kampanya Fırsatı

İsmail Saymaz, Türk vatandaşlarının oturum izni için Avrupa’da en çok Yunanistan Halkidiki’ye yöneldiğini, bölgede yatırım sürecinde Aztek Gayrimenkul’ün etkin rol oynadığını söyledi.

İsmail Saymaz: Türk yatırımcıların yeni rotası Halkidiki

Facebook’ta Beğen

Ücretsiz Abone olun.


Türkiye ve dünyadaki en önemli turizm haberleri e-posta adresinize gelsin.

Best Choice

  • En iyiler
    • Lüks Oteller
  • Balayı Tatili
    • Balayı Adaları
    • Balayı Otelleri
    • Balayı Yerleri
    • Balayı Turları
  • Anasayfa
  • Turizm
  • Sektörel
  • Alışveriş
  • Ekonomi
  • Tatil
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
  • Kültür
  • Magazin
  • Sağlık
  • Genel

2020 © Turizm Tatil Seyahat Turizm Gazetesi   |   (xml news rss)

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Turizm
  • Sektörel
  • Otel
  • Alışveriş
  • Ekonomi
  • Tatil
  • Fuarlar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Dünya
  • English [EN]

2020 © Turizm Tatil Seyahat Turizm Gazetesi   |   (xml news rss)

Araç çubuğuna atla