Pazartesi, 9 Mart 2026
No Result
View All Result
Turizm Tatil Seyahat
Abone Ol
  • Anasayfa
  • Turizm
    • Son Dakika
    • Dünya
    • Türkiye
    • Teknoloji
    • En iyiler
  • Sektörel
    • Fuarlar
    • Otel
    • Lüks Oteller
    • Yurtdışı Otelleri
    • Yurtiçi Otelleri
    • Balayı Otelleri
    • Butik Oteller
  • Alışveriş
  • Ekonomi
    • İş Dünyası
    • Emlak
  • Tatil
    • Tatil Planlaması
    • Tatil Bölgeleri
    • Tatil Paketleri
    • Tatil Promosyonları
    • Balayı Tatili
    • Küçük Kaçamaklar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
    • En iyiler
    • En Güzeller
    • Top 10
    • Balayı Adaları
    • Plajlar
    • Gezi
      • Dünya
      • Avrupa
      • Yunan Adaları Rehberi
    • Seyahat Fikirleri
  • Kültür
    • Eğitim
    • Kültür & Sanat
    • Eğlence
    • Etkinlikler
  • Magazin
    • Moda
    • Fotoğraflar
  • Sağlık
  • Genel
    • Röportajlar
    • Yurtdışı Promosyon
    • Yurtiçi Promosyon
    • Otomobil
    • Promosyon
    • Yeme & İçme
    • Videolar
    • Medya
    • İlanlar
    • 7/24 Destek Hattı
  • Anasayfa
  • Turizm
    • Son Dakika
    • Dünya
    • Türkiye
    • Teknoloji
    • En iyiler
  • Sektörel
    • Fuarlar
    • Otel
    • Lüks Oteller
    • Yurtdışı Otelleri
    • Yurtiçi Otelleri
    • Balayı Otelleri
    • Butik Oteller
  • Alışveriş
  • Ekonomi
    • İş Dünyası
    • Emlak
  • Tatil
    • Tatil Planlaması
    • Tatil Bölgeleri
    • Tatil Paketleri
    • Tatil Promosyonları
    • Balayı Tatili
    • Küçük Kaçamaklar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
    • En iyiler
    • En Güzeller
    • Top 10
    • Balayı Adaları
    • Plajlar
    • Gezi
      • Dünya
      • Avrupa
      • Yunan Adaları Rehberi
    • Seyahat Fikirleri
  • Kültür
    • Eğitim
    • Kültür & Sanat
    • Eğlence
    • Etkinlikler
  • Magazin
    • Moda
    • Fotoğraflar
  • Sağlık
  • Genel
    • Röportajlar
    • Yurtdışı Promosyon
    • Yurtiçi Promosyon
    • Otomobil
    • Promosyon
    • Yeme & İçme
    • Videolar
    • Medya
    • İlanlar
    • 7/24 Destek Hattı
No Result
View All Result
Turizm Tatil Seyahat
No Result
View All Result
Anasayfa Etkinlikler

Hindistan, ‘düğün turizmi’ için Kasım ayında Türkiye’ye çıkarma yapacak!

Etkinlikler, Lux Oteller, Sektörel, Turizm, Türkiye
hindistan dugun turizmi turkiye kamis ayi cikarma 1 610x343 1
23
SHARES
178
VIEWS
WhatsApp ile GönderPaylaşTweetle

Hindistan, düğün turizmi; için Kasım ayında Türkiye'ye çıkarma yapacak!

İçerik gizle
1 Hindistan, ‘düğün turizmi’ için Kasım ayında Türkiye’ye çıkarma yapacak. Türkiye’nin turizmde yeni hedef pazarlarından biri olan Hindistan’ın önde gelen düğün planlamacıları, kasım ayında düzenlenecek geniş kapsamlı etkinlik için Türkiye’ye geliyor.
1.1 Hindistan, ‘düğün turizmi’ için Kasım ayında Türkiye’ye çıkarma yapacak!
1.1.1 “Yapılmış en kapsamlı etkinliklerden biri olacak”
1.1.1.1 Hedef 2020’de 1 milyon Hintli turist
1.1.1.1.1 Hindistan’ın 6 ayrı şehrinde Türkiye tanıtımı yapılacak

Hindistan, ‘düğün turizmi’ için Kasım ayında Türkiye’ye çıkarma yapacak. Türkiye’nin turizmde yeni hedef pazarlarından biri olan Hindistan’ın önde gelen düğün planlamacıları, kasım ayında düzenlenecek geniş kapsamlı etkinlik için Türkiye’ye geliyor.

Son yıllarda Türkiye’de hızla gelişen ‘düğün turizmi’ni canlandırmak için İstanbul’da başlayıp Antalya’ya uzanacak geniş kapsamlı uluslararası bir workshop (atölye çalışması) etkinliğine imza atılacak.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliğine (TÜRSAB) bağlı olan TravelShopTurkey&Murtis Tour tarafından “Luxury Mice Workshop” ismiyle 18-21 Kasım’da düzenlenecek etkinlikte düğün turizminin önde gelen firmaları, Türkiye’deki muhataplarıyla “B2B” olarak anılan birebir görüşmeleri gerçekleştirme imkanı yakalayacak.

Hindistan, ‘düğün turizmi’ için Kasım ayında Türkiye’ye çıkarma yapacak!

Şimdiye kadar dünyanın dört bir yanından 20 ülkenin kayıt yaptırdığı etkinlikte, Türkiye’nin turizmde yeni hedef pazarlarından biri olarak belirlenen Hindistan’ın önde gelen düğün planlamacıları da yer alacak.

Etkinlikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen yıl Hindistan ziyaretindeki çağrısı sonrası hareketlenen Hintli düğün pazarına Türkiye açısından yeni bir ivme kazandırılması amaçlanıyor.

“Yapılmış en kapsamlı etkinliklerden biri olacak”

Etkinliğin düzenleyicisi TravelShopTurkey&Murtis Tour Genel Müdürü Murtaza Kalender, toplamda 200 kişinin bu etkinlikte yer alacağını belirtti.

Katılımcıların önce İstanbul’daki “workshop”a katılacağını, ardından da Antalya bölgesindeki otelleri inceleyeceğini anlatan Murtaza Kalender, “Hindistan’ın en önemli 50 düğün planlamacısının da yer alacağı bu etkinlikte düğün turizmi açısından uluslararası alandaki alıcı ve satıcılar bir araya getirilmiş olacak.

HOT AFFILIATES

Geldiklerinde ikili görüşmeler yapma imkanını yakalayacaklar. Düğün planlamacıları ile büyük tur operatörleri de yer alacak ve yapılmış en kapsamlı etkinliklerden biri olacak.” ifadelerini kullandı.

20 ülkenin kesin kayıt yaptırdığını ama sayının artmasını beklediklerinin altını çizen Kalender, etkinlikte Hindistan’ın yanı sıra ABD, İngiltere, Almanya, İtalya, Fransa, İspanya, İran, Cezayir, Belarus, Nijerya, Suudi Arabistan, Hırvatistan, Ürdün ve Kenya gibi ülkelerin de yer alacağını söyledi.

Hedef 2020’de 1 milyon Hintli turist

Düğün turizminin Türkiye açısından önemine dikkati çeken Murtaza Kalender, “Hindistan’dan yılda 30 milyon turist yurt dışına çıkıyor ama bunların sadece 100 bini Türkiye’ye geliyor. Hedefimiz 2020’de 1 milyon Hintli turistin Türkiye’ye gelmesini sağlamak. Bütün çalışmalarımız bu yönde. Hintlilerin düğünlere ayırdığı bütçe 750 bin dolarla 1 milyon dolar arasında değişiyor.

Avrupa genelinde 500’e yakın ciddi bütçeli Hint düğün törenleri yapılıyor. Ülkemizde ise bugüne kadar 15 Hint düğünü yapıldı. Eğer uçuşlarla ilgili problemler giderilirse inanıyorum ki 1 milyon Hintli turist rakamının da üzerine çıkarız çünkü Türkiye’yi çok seviyorlar.” şeklinde konuştu.

Hindistan’ın 6 ayrı şehrinde Türkiye tanıtımı yapılacak

Kalender, aynı zamanda hızla gelişen Hindistan pazarında 7-14 Ekim’de 6 ayrı şehirde 8’inci kez “B2B Workshop” etkinliği düzenleyeceklerini söyleyerek, “Kültür ve Turizm Bakanlığıyla organize ettiğimiz bu workshop etkinliğini Türkiye’den 25 firma ile birlikte yapacağız. Ekim ayında Hindistan’daki 2 bin Hintli tur operatörüne Türkiye destinasyonunu anlatmaya gideceğiz. Hedefimiz Hindistan’daki düğün ve MICE olarak adlandırılan büyük toplantı, kongre turizm organizasyonlarını Türkiye’ye çekmek.” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler: HindistanKültür ve Turizm BakanlığıLüksLüks OtelLuxLux OtellerOtelotellerTürkiyeTürkiye Seyahat Acentaları BirliğiTÜRSABTURSAB Başkanı
HOT AFFILIATES
Önceki

Ferit Şahenk’in oteli Grand Hyatt’a Çinli şirket talip oldu

Sonraki

Turizm Bakanı Ersoy açıkladı… Halk plajları ihaleye çıkıyor!

İlgili Yazılar

Seyahat acentalarına yeşil pasaport hakkı tanınması için TÜRSAB’tan dikkat çeken bir çağrı geldi.
Turizm

TÜRSAB yeşil pasaport istedi: Seyahat acentaları vize duvarına takılıyor

Mimar ve mühendislere yeşil pasaport verilmesini öngören teklif Meclis gündemindeyken, Hürser Tekinoktay bu kez turizm sektörünü işaret etti.
Turizm

Hürser Tekinoktay’dan yeşil pasaport çıkışı

Dubai’nin simge otellerinden Atlantis The Palm, WTS kampanyasıyla 494 €’dan başlayan fiyatlarla unutulmaz bir tatil vadediyor.
En Güzeller

Atlantis The Palm Dubai’de lüks ve eğlence bir arada

Türkiye, kültürel mirasını uluslararası alanda görünür kılan sergi projelerine bir yenisini eklemeye hazırlanıyor.
Turizm

Troya, 2026’da Roma Kolezyumu’na taşınıyor

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da yeni sezon öncesi otellerde hazırlıklar hız kazanırken, bölgeye yerli ve yabancı turistlerin ilgisi dikkat çekiyor.
Turizm

Uludağ’da oteller kışa hazır

Türkiye ile Gürcistan arasındaki kimlikle seyahat kolaylığı devam edecek ancak 1 Ocak 2026’dan itibaren her yolcuya seyahat ve sağlık sigortası zorunluluğu getirilecek.
Turizm

Gürcistan’a kimlik kartıyla geçişte yeni dönem

Sonraki
Bakan Ersoy: Devlet Turizm Fonu'nu kafasına göre harcamayacak!

Turizm Bakanı Ersoy açıkladı... Halk plajları ihaleye çıkıyor!

  • Ksamil Gezi Rehberi

    Ksamil Gezi Rehberi: Avrupa’nın Yeni Tatil Cenneti

    977 shares
    Share 391 Tweet 244
  • İtalya Plajları ve En iyi 10 İtalya Plajı

    684 shares
    Share 274 Tweet 171
  • En Güzel İspanya Plajları: Muhteşem 10 Plaj

    638 shares
    Share 255 Tweet 160
  • Roma’da Denize Girilecek Yerler: Top 10

    576 shares
    Share 230 Tweet 144
  • THY’nin ABD uçuşları yeniden başladı

    533 shares
    Share 213 Tweet 133
LADY GAGA

En Çok Takip Edilenler

Adalar (224) Antalya (330) Balayı (404) Balayı Tatili (325) Balayı Turları (166) Dubai (335) En Güzel (274) En iyi (152) Ertuğrul Günay (328) Gezilecek Yerler (164) Kayak (425) Kurban Bayramı (127) Küba (414) Londra (210) Lux (130) Lux Oteller (129) Lüks (122) Maldivler (397) Mauritius Adası Haberleri (121) Mehmet Ersoy (122) Mehmet Nuri Ersoy (221) Mykonos (122) Otel (173) oteller (135) Pegasus Hava Yolları (196) Roma (135) Tatil (193) Tayland (188) Tropik Adalar (227) Turizm (194) Turizm Bakanı (375) Turizm Haberleri (210) TURSAB Başkanı (481) TÜRSAB (507) Türk Hava Yolları (567) Türkiye (1644) Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (279) Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (202) Venedik (211) Yunan Adaları (375) Yunanistan (579) İspanya (208) İstanbul (513) İstanbul Havalimanı (201) İtalya (196)

En Çok Okunanlar

  • THY’nin ABD uçuşları yeniden başladı

    THY’nin ABD uçuşları yeniden başladı

    533 shares
    Share 213 Tweet 133
  • Bangkok’tan Krabi’ye Nasıl Gidilir?

    210 shares
    Share 84 Tweet 53
  • En Güzel İspanya Plajları: Muhteşem 10 Plaj

    638 shares
    Share 255 Tweet 160
  • TÜRSAB Başkan Adayı Erdem; “Güçlü TÜRSAB, Güçlü Türkiye”

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Afrika’nın En Güzel Plajları: Top 10

    152 shares
    Share 61 Tweet 38
The Weeknd Konseri The Weeknd Konseri The Weeknd Konseri
Yunanistan da Satılık Lüks Villa Yunanistan da Satılık Lüks Villa Yunanistan da Satılık Lüks Villa
TurizmTatilSeyahat Anadolu Ajansı Abonesidir.
2008 © TTS & Turizm Gazetesi

En Son Haberler

Nisan ayında hangi ülkelere gidilir? Baharın kendini iyice hissettirdiği nisan ayı, seyahat planları için en cazip dönemlerden biri.

Nisan ayında hangi ülkelere gidilir?

Mart ayında nereye tatile gidilir sorusunun tek bir cevabı yok, çünkü bu ayın en güzel tarafı tam da burada...

Mart ayında nereye tatile gidilir?

Louvre Müzesi Müdürü Laurence des Cars istifasını Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a sundu, karar kabul edildi.

Louvre Müzesi Müdürü Laurence des Cars görevini bıraktı

Facebook’ta Beğen

Ücretsiz Abone olun.


Türkiye ve dünyadaki en önemli turizm haberleri e-posta adresinize gelsin.

Best Choice

  • En iyiler
    • Lüks Oteller
  • Balayı Tatili
    • Balayı Adaları
    • Balayı Otelleri
    • Balayı Yerleri
    • Balayı Turları
  • Anasayfa
  • Turizm
  • Sektörel
  • Alışveriş
  • Ekonomi
  • Tatil
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
  • Kültür
  • Magazin
  • Sağlık
  • Genel

2020 © Turizm Tatil Seyahat Turizm Gazetesi   |   (xml news rss)

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Turizm
  • Sektörel
  • Otel
  • Alışveriş
  • Ekonomi
  • Tatil
  • Fuarlar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Dünya
  • English [EN]

2020 © Turizm Tatil Seyahat Turizm Gazetesi   |   (xml news rss)

Araç çubuğuna atla