Salı, 16 Eylül 2025
No Result
View All Result
Turizm Tatil Seyahat
Abone Ol
  • Anasayfa
  • Turizm
    • Son Dakika
    • Dünya
    • Türkiye
    • Teknoloji
    • En iyiler
  • Sektörel
    • Fuarlar
    • Otel
    • Lüks Oteller
    • Yurtdışı Otelleri
    • Yurtiçi Otelleri
    • Balayı Otelleri
    • Butik Oteller
  • Alışveriş
  • Ekonomi
    • İş Dünyası
    • Emlak
  • Tatil
    • Tatil Planlaması
    • Tatil Bölgeleri
    • Tatil Paketleri
    • Tatil Promosyonları
    • Balayı Tatili
    • Küçük Kaçamaklar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
    • En iyiler
    • En Güzeller
    • Top 10
    • Balayı Adaları
    • Plajlar
    • Gezi
      • Dünya
      • Avrupa
      • Yunan Adaları Rehberi
    • Seyahat Fikirleri
  • Kültür
    • Eğitim
    • Kültür & Sanat
    • Eğlence
    • Etkinlikler
  • Magazin
    • Moda
    • Fotoğraflar
  • Sağlık
  • Genel
    • Röportajlar
    • Yurtdışı Promosyon
    • Yurtiçi Promosyon
    • Otomobil
    • Promosyon
    • Yeme & İçme
    • Videolar
    • Medya
    • İlanlar
    • 7/24 Destek Hattı
  • Anasayfa
  • Turizm
    • Son Dakika
    • Dünya
    • Türkiye
    • Teknoloji
    • En iyiler
  • Sektörel
    • Fuarlar
    • Otel
    • Lüks Oteller
    • Yurtdışı Otelleri
    • Yurtiçi Otelleri
    • Balayı Otelleri
    • Butik Oteller
  • Alışveriş
  • Ekonomi
    • İş Dünyası
    • Emlak
  • Tatil
    • Tatil Planlaması
    • Tatil Bölgeleri
    • Tatil Paketleri
    • Tatil Promosyonları
    • Balayı Tatili
    • Küçük Kaçamaklar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
    • En iyiler
    • En Güzeller
    • Top 10
    • Balayı Adaları
    • Plajlar
    • Gezi
      • Dünya
      • Avrupa
      • Yunan Adaları Rehberi
    • Seyahat Fikirleri
  • Kültür
    • Eğitim
    • Kültür & Sanat
    • Eğlence
    • Etkinlikler
  • Magazin
    • Moda
    • Fotoğraflar
  • Sağlık
  • Genel
    • Röportajlar
    • Yurtdışı Promosyon
    • Yurtiçi Promosyon
    • Otomobil
    • Promosyon
    • Yeme & İçme
    • Videolar
    • Medya
    • İlanlar
    • 7/24 Destek Hattı
No Result
View All Result
Turizm Tatil Seyahat
No Result
View All Result
WTS ile Ayın Fırsatları WTS ile Ayın Fırsatları WTS ile Ayın Fırsatları
Anasayfa Sektörel

İngiliz, Alman ve İskandinav Pazarlarında Birinci Tercih Belek

Sektörel, Spor
antalya belek golf 533x400 1
24
SHARES
183
VIEWS
WhatsApp ile GönderPaylaşTweetle

antalya belek golf

İçerik gizle
1 Turizm yazarı Halil Öncü, Belek’te Kaya Palazzo Golf Club’de, Golf turizmindeki gelişmeleri Belek Kaya Palazzo Golf Müdürü Şehmuz Işık ve Innvista Otel Genel Müdürü Ülkay Atmaca ve turnuva için Belek’e gelen Bodrum Golf Müdürü Can Ertuna’dan aldı.
1.1 Belek Kaya Palazzo Golf Club Genel Müdür Şehmuz Işık “ İngiliz, Alman ve İskandinav pazarlarında Belek birinci tercih sebebi oluyor”
1.1.1 İnnvista Hotels Belek Genel Müdürü Ülkay Atmaca, “ Belek golfü şu anda hak ettiği yerde değil!”
1.1.1.1 Bodrum Golf Club Genel Müdürü Caner Ertuna, “Bodrum’da golf gittikçe yükseliyor”

Turizm yazarı Halil Öncü, Belek’te Kaya Palazzo Golf Club’de, Golf turizmindeki gelişmeleri Belek Kaya Palazzo Golf Müdürü Şehmuz Işık ve Innvista Otel Genel Müdürü Ülkay Atmaca ve turnuva için Belek’e gelen Bodrum Golf Müdürü Can Ertuna’dan aldı.

İngiliz, Alman ve İskandinav pazarlarında Belek’in birinci tercih sebebi olduğu ifade edilirken, hizmet ve tesis anlamında fark yaratan Belek’in golf turizminde şu anda hak ettiği yerde olmadığı ifade edildi. Belek’in yanı sıra son dönem Bodrum’da İki tane saha ile golf destinasyonu ile büyümeye devam ettiği belirtildi.

Belek Kaya Palazzo Golf Club Genel Müdür Şehmuz Işık “ İngiliz, Alman ve İskandinav pazarlarında Belek birinci tercih sebebi oluyor”

Belek Kaya Palazzo Golf Club Genel Müdür Şehmuz Işık yaptığı açıklamasında, Özellikle İngiliz, Alman ve İskandinav pazarlarında Belek’in birinci tercih sebebi olduğunu belirtirken, hizmet ve tesis kalitesiyle Belek’in sadece Avrupa’nın değil, dünyanın en önemli golf destinasyonlarından bir tanesi olduğunu söyledi. Şehmuz Işık şu açıklamalarda bulundu:

belek golf

“Golfe 2000 yılında Kemer Country’de başladım. 7 yıl Milli takımda yer aldım. Daha sonra Marmara Üniversitesinde eğitimimi tamamlayıp, önce İsveç ardından Amerika’da eğitim aldım. 2014 yılından bu yana Kaya Palazzo Otel’de Club bünyesinde görev alıyorum. Golf oynadığımızda bambaşka bir şey ama turizm boyutuna girince bambaşka bir boyuta dönüşüyor. Özellikle Avrupa’daki insanların ülkemizi ve özellikle Belek destinasyonunu neden tercih ettiklerini yönetici gözüyle bakınca daha iyi anlıyoruz. Özellikle İngiliz, Alman ve İskandinav pazarlarında Belek birinci tercih sebebi oluyor. Bölgemizde hizmet veren Her şey dahil otellerimiz insanların Belek’e gelmesi için çok cazip kılıyor. Verdiğimiz hizmet ve uygun fiyatlar da göz önünde bulundurulduğunda sadece Avrupa’nın değil, dünyanın en önemli golf destinasyonlarından bir tanesiyiz. Özellikle Türkiye’de son yıllarda gerçekleştirilen Europen Tour, Challenge Tour gibi organizasyonlar Avrupa’daki golf severlerin Türkiye’yi seçmelerine neden oluyor. Bu tür organizasyonların devam etmesi, hem ülkemiz turizmi için hem de Belek için çok büyük bir avantaj sağlamaktadır”

yunanistan golden visa yurt disi emlak yunanistan golden visa yurt disi emlak yunanistan golden visa yurt disi emlak
HOT AFFILIATES

İnnvista Hotels Belek Genel Müdürü Ülkay Atmaca, “ Belek golfü şu anda hak ettiği yerde değil!”

İnnvista Hotels Belek Genel Müdürü Ülkay Atmaca ise Belek’in golfte hak etiği noktada olmadığını ifade ederken, “ Belek’te 15 tane golf sahasının eskiden olduğu gibi hak ettiği yere gelmesi için bütün spor teşkilatını, bakanlık düzeyinde bütün kamu kurumlarında atağa kalkmalı diye düşünüyorum. Çünkü 2014-2015 sezonunda Belek’te golf oynayan sayısına göre bu dönemde %50’ye varan bir düşüş var. Bu düşüşte Avrupa’dan gelen sayısı hayli azalmış görünüyor. Belek golfü şu anda hak ettiği yerde değil. Halen ciddi bir ilginin olduğunu görüyoruz ancak 2014 ve 2015 yıllarında yaşanan, kış aylarındaki can damarımız golfün Belek’te daha da canlanması adına hepimizin biraz daha fazla çalışması gerektiğini düşünüyorum. Bölgemizde kışın otellerimizin en büyük gelir kaynaklarından bir tanesi golf. Maalesef tesislerin birçoğu kış döneminde boş. Çünkü gerek golfte gerekse de futbol turizminde çok ciddi düşüşler var ve bu sayı her geçen gün düşerek devam ediyor” dedi.

Bodrum Golf Club Genel Müdürü Caner Ertuna, “Bodrum’da golf gittikçe yükseliyor”

Bodrum’un her geçen gün golfte yükseliş içinde olduğunu dile getiren Bodrum Golf Club Genel Müdürü Caner Ertuna, Bodrum’da golf destinasyonun büyümeye devam etiğini söyledi. Bölgede iki golf sahasına ek olarak Doğuş grubunun ve Ali Ağaoğlu’nun bir golf projesi olduğunu dile getiren Ertuna, “Bodrum’daki sahamız 9 çukurlu. Ufak ama akademisyen bir sahamız var. Bu sahamızda keyifli oyunlar çıkıyor ve keyifli bir golf heyecanı yaşanabiliyor. Bodrum’da golf gittikçe yükseliyor. Mevcut sahamıza ek olarak bir hafta önce açılan Regnum Golf Country da Bodrum Golf sahalarına dahil oldu. Bu ayın sonunda o da 18 çukura tamamlanacak. İki tane saha ile Bodrum’da golf destinasyonu büyümeye devam ediyor. Bu arada yine Doğuş grubunun bir projesi ve Ali Ağaoğlu’nun bir projesi var. Bodrum’da golf destinasyonu gelişmeye devam ediyor. İnanıyorum ki, yakında büyük turnuvalara Bodrum olarak ev sahipliği yapacağız. Belek’te düzenlene turnuvalar çok keyifli geçiyor. Antalya Belek yıllardır gelip gittiğimiz bir golf destinasyonu. Her geldiğimizde keyif verici günler geçiriyoruz burada. Umarım bu organizasyonlar burada devam eder” diye konuştu.

HOT AFFILIATES
Önceki

Bangkok’taki En İyi Restoranlar

Sonraki

Mandarin Oriental’den misafirlerine ‘Pepper’ sürprizi!

İlgili Yazılar

İspanya’da Santiago de Compostela’da artan turist akını, tarihi mahalleleri yaşanmaz hale getirdi. Kira fiyatları fırlarken yerli halk kentten çekiliyor, hac rotasının ruhu kayboluyor.
Dünya

Turist seli İspanya’yı dönüştürdü: Yerli halk kaçıyor

Sinop’ta gazetecilerle buluşan AB Türkiye Delegasyonu Başkan Vekili Jurgis Vilcinskas, vize serbestisi sürecinin hem siyasi hem de teknik boyutlarıyla yakından izlendiğini açıkladı.
Turizm

AB’den Türkiye’ye vize mesajı: Süreci yakından takip ediyoruz

ABD Dışişleri Bakanlığı, turist, öğrenci, iş seyahati ve geçici çalışma vizeleri için başvuru usullerinde değişikliğe gitti.
Dünya

ABD’den vize başvurularında yeni kural

Bembeyaz kumsalları, turkuaz lagünleri ve deniz üzerindeki villalarıyla Maldivler’in en özel adreslerinden biri olan LUX South Ari Atoll için WTS’den kaçırılmayacak bir kampanya sizleri bekliyor.
Adalar

Maldivler’de masalsı bir kaçamak: LUX South Ari Atoll’de yüzde 50 indirim fırsatı

Türkiye’den yurt dışına çıkacak vatandaşların ödemesi zorunlu olan çıkış harcı için yeni düzenleme yürürlüğe girdi.
Turizm

Yurt dışı çıkış harcı artık 1000 lira

Yunanistan Kültür Bakanı Lina Mendoni, 2019-2025 yılları arasında Halkidiki’de yürütülen ve toplam değeri 17 milyon euroyu aşan projeleri tanıttı.
Dünya

Halkidiki’de 17 milyon euroluk kültürel yatırım tanıtıldı

Sonraki
Mandarin Oriental’den misafirlerine ‘Pepper’ sürprizi!

Mandarin Oriental'den misafirlerine 'Pepper' sürprizi!

ANYMA KONSERİ
  • Ksamil Gezi Rehberi

    Ksamil Gezi Rehberi: Avrupa’nın Yeni Tatil Cenneti

    960 shares
    Share 384 Tweet 240
  • İtalya Plajları ve En iyi 10 İtalya Plajı

    677 shares
    Share 271 Tweet 169
  • En Güzel İspanya Plajları: Muhteşem 10 Plaj

    583 shares
    Share 233 Tweet 146
  • Roma’da Denize Girilecek Yerler: Top 10

    539 shares
    Share 216 Tweet 135
  • Tiran’dan Sarande’ye Nasıl Gidilir?

    460 shares
    Share 183 Tweet 115
LADY GAGA

En Çok Takip Edilenler

Adalar (224) Almanya (120) Antalya (328) Balayı (398) Balayı Tatili (321) Balayı Turları (166) Dubai (333) En Güzel (274) En iyi (152) Ertuğrul Günay (328) Gezilecek Yerler (164) Kayak (422) Kurban Bayramı (127) Küba (413) Londra (210) Lux (130) Lux Oteller (129) Maldivler (388) Mauritius Adası Haberleri (121) Mehmet Ersoy (122) Mehmet Nuri Ersoy (217) Mykonos (122) Otel (173) oteller (134) Pegasus Hava Yolları (196) Roma (130) Tatil (184) Tayland (187) Tropik Adalar (227) Turizm (176) Turizm Bakanı (375) Turizm Haberleri (210) TURSAB Başkanı (481) TÜRSAB (496) Türk Hava Yolları (567) Türkiye (1642) Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (279) Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (202) Venedik (208) Yunan Adaları (374) Yunanistan (574) İspanya (208) İstanbul (512) İstanbul Havalimanı (201) İtalya (190)

En Çok Okunanlar

  • Rüya gibi iş başvurusu! İtalya tiramisu tadacak 100 kişi arıyor

    Rüya gibi iş başvurusu! İtalya tiramisu tadacak 100 kişi arıyor

    27 shares
    Share 10 Tweet 6
  • En Güzel İtalya Gölleri: 10 Muhteşem Göl

    307 shares
    Share 123 Tweet 77
  • Roma’da Denize Girilecek Yerler: Top 10

    539 shares
    Share 216 Tweet 135
  • Bangkok’tan Pattaya’ya Nasıl Gidilir?

    308 shares
    Share 123 Tweet 77
  • Mauritius hakkında her şey

    74 shares
    Share 30 Tweet 19
WTS Ayın Fırsatı
Yunanistan da Satılık Lüks Villa Yunanistan da Satılık Lüks Villa Yunanistan da Satılık Lüks Villa
TurizmTatilSeyahat Anadolu Ajansı Abonesidir.
2008 © TTS & Turizm Gazetesi

En Son Haberler

İspanya’da Santiago de Compostela’da artan turist akını, tarihi mahalleleri yaşanmaz hale getirdi. Kira fiyatları fırlarken yerli halk kentten çekiliyor, hac rotasının ruhu kayboluyor.

Turist seli İspanya’yı dönüştürdü: Yerli halk kaçıyor

Sinop’ta gazetecilerle buluşan AB Türkiye Delegasyonu Başkan Vekili Jurgis Vilcinskas, vize serbestisi sürecinin hem siyasi hem de teknik boyutlarıyla yakından izlendiğini açıkladı.

AB’den Türkiye’ye vize mesajı: Süreci yakından takip ediyoruz

ABD Dışişleri Bakanlığı, turist, öğrenci, iş seyahati ve geçici çalışma vizeleri için başvuru usullerinde değişikliğe gitti.

ABD’den vize başvurularında yeni kural

Facebook’ta Beğen

Ücretsiz Abone olun.


Türkiye ve dünyadaki en önemli turizm haberleri e-posta adresinize gelsin.

Best Choice

  • En iyiler
    • Lüks Oteller
  • Balayı Tatili
    • Balayı Adaları
    • Balayı Otelleri
    • Balayı Yerleri
    • Balayı Turları
  • Anasayfa
  • Turizm
  • Sektörel
  • Alışveriş
  • Ekonomi
  • Tatil
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
  • Kültür
  • Magazin
  • Sağlık
  • Genel

2020 © Turizm Tatil Seyahat Turizm Gazetesi   |   (xml news rss)

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Turizm
  • Sektörel
  • Otel
  • Alışveriş
  • Ekonomi
  • Tatil
  • Fuarlar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Dünya
  • English [EN]

2020 © Turizm Tatil Seyahat Turizm Gazetesi   |   (xml news rss)

Araç çubuğuna atla