İstanbul’un turizm konusundaki gelişimine katkı sağlamak ve İstanbul’un küresel ve turizm cazibe bölgesi olmasını sağlamak amacıyla Android İstanbul isimli bir proje gerçekleştiriliyor.
Proje, T.C. Kalkınma Bakanlığı ve İstanbul İl Özel İdaresi insiyatifinde, İstanbul Kalkınma Ajansı ve TÜRSAB’ın desteği ile turizm sektörünün yeni teknoloji ve tanıtım materyalleri ile geliştirilmesini sağlıyor.
TÜRSAB’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre,proje kapsamında 6 Ağustos 2013 saat 15:00’de TÜRSAB Genel Merkez’de TÜRSAB üyesi acentalara proje ayrıntılı bir şekilde tanıtılarak, veri tabanında yer almalarının kendilerine sağlayacakları faydalar ve mobil uygulamaya konulacak verilerin oluşmasına sağlayabilecekleri katkılar hususlar görüşülecek.
TÜRSAB Genele Merkez’de gerçekleşecek sunumla,proje hakkında ayrıntılı bilgiler paylaşılacak.