Çarşamba, 10 Ağustos 2022
No Result
View All Result
Turizm Tatil Seyahat
Abone Ol
  • Anasayfa
  • Turizm
  • Sektörel
  • Otel
  • Alışveriş
  • Ekonomi
  • Tatil
  • Fuarlar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Dünya
  • English [EN]
  • Anasayfa
  • Turizm
  • Sektörel
  • Otel
  • Alışveriş
  • Ekonomi
  • Tatil
  • Fuarlar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Dünya
  • English [EN]
No Result
View All Result
Turizm Tatil Seyahat
No Result
View All Result
Anasayfa Sektörel

THY “Stopover” ile 28 bin kişiyi misafir etti

Yusuf Yusuf
3 sene önce
Sektörel
0
THY “Stopover” ile 28 bin kişiyi misafir etti
21
SHARES
161
VIEWS
WhatsApp ile GönderPaylaşTweetle

Türk Hava Yolları, “Stopover” projesi ile 2 yılda, 28 ülkeden 28 binden fazla transfer yolcuyu İstanbul’da ağırladı.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, THY’nin 2017 yılı Mart ayında başlattığı ve bağlantı süresi uzun transfer yolcularının hizmetine sunduğu ücretsiz konaklama hizmeti Stopover, yolcu deneyimini başka bir boyuta taşımaya devam ediyor.

2017-2019 yılları arasında 28 ülkeden 28 binden fazla transfer yolcu, Stopover uygulaması ile İstanbul’u keşfetme ayrıcalığı yaşadı.

Bayrak taşıyıcı havayolunun, 2017 yılının Mart ayında pilot bölge olarak belirlenen Pakistan’da başlattığı ve 28 ülkede 75 destinasyonla kapsamını genişlettiği Stopover konaklama hizmeti, İstanbul’u transfer merkezi olarak kullanan yolculardan büyük beğeni topladı.

Yolcuların memnuniyeti ve gelen talep üzerine kapsamı genişletilen uygulamaya, Rusya, Belarus, Kazakistan, Avustralya, Ukrayna, Cezayir, Güney Afrika, Nijerya, İran, Portekiz, Tunus, ABD, İspanya, Yunanistan, Estonya, Letonya, Litvanya, Azerbaycan, Fas, Kuveyt, Umman, Katar, Tayland, Malezya, Japonya, Çin ve Hindistan’daki uçuş noktaları da dahil oldu.

“Projenin kapsamını genişletmeyi hedefliyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, bu uygulama ile yolculara Türk misafirperverliğini ve İstanbul’un eşsiz güzelliklerini keşfetme fırsatı sunduklarını ifade etti.

Olmuştur, “Stopover uygulamasına 2018 yılında Japonya, Çin ve Hindistan’ın da bulunduğu 16 ülkeyi dahil ettik. Ülkemiz turizminin gelişimine katkı sunan projemizin kapsamını, yeni havalimanımız ile birlikte daha da genişletmeyi hedefliyoruz.” bilgisini paylaştı.

En çok Pakistan, Rusya ve Güney Afrika tercih etti

Stopover konaklama hizmetini tercih ederek seyahatleri sırasında dünyanın en güzel şehirlerinden birisi olan İstanbul’da konaklayan yolcuların yüzde 71’i THY ile ilk kez seyahat ettiğini ve Stopover ayrıcalığının THY’yi tercih etmelerinde önemli bir etken olduğunu belirtti. Uygulamayı en çok tercih eden bölgeler ise Pakistan, Rusya ve Güney Afrika oldu.

Türkiye’yi dünyanın yeni havacılık merkezi konumuna getirecek İstanbul Havalimanı ile İstanbul’a gelecek transfer yolcu sayısında önemli bir artış bekleniyor.

İstanbul’u aktarma merkezi olarak kullanacak transfer yolcular, iki uçuşları arasındaki 20 saatten fazla zamanda Stopover konaklama hizmeti ile seyahatlerini daha konforlu ve eğlenceli hale getirebilecek. Bu süreçte Stopover uygulamasının kapsamı da genişletilecek.

Stopover uygulaması

Türk Hava Yolları ile aktarmalı olarak seyahat eden ve İstanbul’da 20 saatten fazla bağlantı süresi bulunan Stopover yolcuları, bilet alımı akabinde düzenlenecek otel çeki ile İstanbul’un Sultanahmet ve Taksim bölgesinde ekonomi sınıfı için 4 yıldızlı otelde 1 gece, business sınıfı için 5 yıldızlı otelde 2 gece ücretsiz konaklıyor.

Stopover projesiyle küresel aktarma merkezi İstanbul’un eşsiz güzelliklerinin keşfedilmesi, Türkiye turizmine katkı sağlanması ve THY’nin transfer yolcu sayısının artırılması hedefleniyor.

THY ile seyahat eden yolcuların Stopover hizmetinden faydalanabilmesi için, gidiş dönüş bilete sahip olmaları ve İstanbul’da en az 20 saat bağlantı sürelerinin bulunması gerekiyor.

Uygulama ile ilgili bilgiye, “https://www.turkishairlines.com/en-int/flights/stopover/#tcm508-133985” linkinden ulaşılabiliniyor.

Etiketler: İstanbulTürk Hava Yolları
Seyahat Destek Hattı

İlgili Yazılar

British Airways pandemiden sonra ilk kez kâra geçti
Ekonomi

British Airways pandemiden sonra ilk kez kâra geçti

Mehmet Nuri Ersoy bu sefer temkinli konuştu
Sektörel

Turizmde çadır dönemi

Hilton’un en yeni Maldivler tesisi bu yaz açılıyor
Sektörel

Hilton’un en yeni Maldivler tesisi bu yaz açılıyor

Qatar Hava Yolları Türkiye'de 3 destinasyona yeniden uçacak
Genel

Qatar Hava Yolları Türkiye’de 3 destinasyona yeniden uçacak

Kruvaziyer turizmin bu yılki hedefi 1,5 milyon turist
Sektörel

Kruvaziyer turizmin bu yılki hedefi 1,5 milyon turist

THY’ nin yeni uçağı İstanbul’ da
Sektörel

THY Antalya- St. Petersburg uçuşlarına başlayacağı tarihi açıkladı

Maldivler’de Yeni Otel: Oblu Select Lobigili
Sektörel

Maldivler’de Yeni Otel: Oblu Select Lobigili

Cennet Ada Bali Kapılarını Açtı!
Sektörel

Cennet Ada Bali Kapılarını Açtı!

Please login to join discussion

Popüler Turizm Haberleri

  • Beşiktaşta Sinan Engin şoku

    Beşiktaşta Sinan Engin şoku / Beşiktaş Haberleri

    24 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Tiran’dan Sarande’ye Nasıl Gidilir?

    98 shares
    Share 38 Tweet 24
  • İtalya Plajları ve En iyi 10 İtalya Plajı

    351 shares
    Share 140 Tweet 88
  • En Güzel Hırvatistan Plajları: 10 Muhteşem Plaj

    84 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Bulgaristan’ın En Güzel Şehri Burgas’ta Gezilecek Yerler

    115 shares
    Share 46 Tweet 29
HOT AFFILIATES

Önerilen

No Content Available
HOT AFFILIATES

Turizm Tatil Seyahat

Dünyanın en çok okunan internet gazetesi şimdi Türkiye'de! Güncel turizm haberleri ile diğer tüm kategorilerde son dakika haberleri en hızlı şekilde sizlere ulaştıran geniş kapsamlı bir haber portalıyız.

Kategoriler

TurizmTatilSeyahat Anadolu Ajansı Abonesidir.

En Son Haberler

British Airways pandemiden sonra ilk kez kâra geçti

British Airways pandemiden sonra ilk kez kâra geçti

Maldivler En İyi Plaj Listesi

Maldivler En İyi Plaj Listesi: Maldivler’in En Güzel Plajları

Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’dan Dursun Özbek’e ziyaret

Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’dan Dursun Özbek’e ziyaret

Facebook’ta Beğen

Sosyal Medya

Abonelik

Ücretsiz Abone olun.


Türkiye ve dünyadaki en önemli turizm haberleri e-posta adresinize gelsin.

Reklam Ver

TurizmTatilSeyahat.com üzerinde Hot Affiliates reklamları vermek için Fenomen Reklam ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İletişim

2020 © Turizm Tatil Seyahat

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Turizm
  • Sektörel
  • Otel
  • Alışveriş
  • Ekonomi
  • Tatil
  • Fuarlar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Dünya
  • English [EN]

2020 © Turizm Tatil Seyahat