Pazartesi, 8 Aralık 2025
No Result
View All Result
Turizm Tatil Seyahat
Abone Ol
  • Anasayfa
  • Turizm
    • Son Dakika
    • Dünya
    • Türkiye
    • Teknoloji
    • En iyiler
  • Sektörel
    • Fuarlar
    • Otel
    • Lüks Oteller
    • Yurtdışı Otelleri
    • Yurtiçi Otelleri
    • Balayı Otelleri
    • Butik Oteller
  • Alışveriş
  • Ekonomi
    • İş Dünyası
    • Emlak
  • Tatil
    • Tatil Planlaması
    • Tatil Bölgeleri
    • Tatil Paketleri
    • Tatil Promosyonları
    • Balayı Tatili
    • Küçük Kaçamaklar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
    • En iyiler
    • En Güzeller
    • Top 10
    • Balayı Adaları
    • Plajlar
    • Gezi
      • Dünya
      • Avrupa
      • Yunan Adaları Rehberi
    • Seyahat Fikirleri
  • Kültür
    • Eğitim
    • Kültür & Sanat
    • Eğlence
    • Etkinlikler
  • Magazin
    • Moda
    • Fotoğraflar
  • Sağlık
  • Genel
    • Röportajlar
    • Yurtdışı Promosyon
    • Yurtiçi Promosyon
    • Otomobil
    • Promosyon
    • Yeme & İçme
    • Videolar
    • Medya
    • İlanlar
    • 7/24 Destek Hattı
  • Anasayfa
  • Turizm
    • Son Dakika
    • Dünya
    • Türkiye
    • Teknoloji
    • En iyiler
  • Sektörel
    • Fuarlar
    • Otel
    • Lüks Oteller
    • Yurtdışı Otelleri
    • Yurtiçi Otelleri
    • Balayı Otelleri
    • Butik Oteller
  • Alışveriş
  • Ekonomi
    • İş Dünyası
    • Emlak
  • Tatil
    • Tatil Planlaması
    • Tatil Bölgeleri
    • Tatil Paketleri
    • Tatil Promosyonları
    • Balayı Tatili
    • Küçük Kaçamaklar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
    • En iyiler
    • En Güzeller
    • Top 10
    • Balayı Adaları
    • Plajlar
    • Gezi
      • Dünya
      • Avrupa
      • Yunan Adaları Rehberi
    • Seyahat Fikirleri
  • Kültür
    • Eğitim
    • Kültür & Sanat
    • Eğlence
    • Etkinlikler
  • Magazin
    • Moda
    • Fotoğraflar
  • Sağlık
  • Genel
    • Röportajlar
    • Yurtdışı Promosyon
    • Yurtiçi Promosyon
    • Otomobil
    • Promosyon
    • Yeme & İçme
    • Videolar
    • Medya
    • İlanlar
    • 7/24 Destek Hattı
No Result
View All Result
Turizm Tatil Seyahat
No Result
View All Result
Anasayfa Otel

Palandöken’de oteller marta dolu giriyor

Kış turizminin önemli noktalarından olan Palandöken’de oteller mart ayına dolu giriyor.

Otel, Tatil Bölgeleri, Yurtiçi Otelleri
Kış turizminin önemli noktalarından olan Palandöken’de oteller mart ayına dolu giriyor.
19
SHARES
135
VIEWS
WhatsApp ile GönderPaylaşTweetle

Kar kalınlığının 135 santimetreyi bulduğu Palandöken Kayak Merkezi’ndeki oteller, mart ayında yüzde 80 dolulukla sezona devam ediyor.

Sezonluk depolanan kar, teknik (suni) karlama sistemi ve doğal karla misafirlerine nisana kadar kayak garantisi veren Palandöken’de kar kalınlığı mart ayında 135 santimetreyi buldu.

Uzunlukları 1 ila 14 kilometre arasında değişen 55 pistte kayak yapılabilen merkezde, kayak heyecanı tüm hızıyla sürüyor.

Dağ bölgesindeki 9 otel ile bungalov evlerde ziyaretçilerini ağırlayan merkezde, ilkbahar mevsiminin ilk ayı olan martta otellerdeki doluluk yüzde 80’e ulaştı.

Rezervasyonların sürdüğü merkeze gelen turistler, güneşli havada kayak yapıyor.

İçerik gizle
1 Palandöken’de sezon mayıs sonuna kadar devam ediyor
1.1 Palandöken en çok mart ayında tercih ediliyor

Palandöken’de sezon mayıs sonuna kadar devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Ejder3200 AŞ Genel Müdürü Selim Bağrıyanık, AA muhabirine, ilkbahar mevsimine girdiklerini ve buna rağmen kar kalınlığının iyi seviyede olduğunu söyledi.

Güneşli günlerde martta bazı konukların tişörtle kayak yaptığını ifade eden Bağrıyanık, şöyle konuştu:

“Palandöken’in aslında mart ayı çok daha farklı, çok daha güzel bir ay. Hem kar yağışı alıyoruz hem de insanların baharın getirdiği sıcak havayla güneşli günlerle beraber kayak yapabileceği ender lokasyonlardan biri. Dünya genelinde artık yavaş yavaş kayak merkezleri kapanıyor ama Palandöken sezonun ortasını yeni gördü diyebiliriz. Kasım ayında sezonu açmıştık. Bizim resmi kapanış tarihimiz 15 Nisan ama çeşitli organizasyonlarla mayısın sonuna kadar devam ediyoruz. Palandöken’de önümüzdeki haftadan itibaren yine kar yağışı bekliyoruz. İnsanlar kar yağışı altında kayak yapmayı arzu ediyorlar. Burada bu keyfi mart ayı boyunca misafirlerimizin yaşaması mümkün olacak.”

Bağrıyanık, yüksek irtifada olmasının etkisiyle merkezde nisanda da kayak yapılabildiğine işaret ederek, kayak merkezlerinin birçoğunun yavaş yavaş sezonu kapatma hazırlığında olduğunu dile getirdi.

HOT AFFILIATES

Palandöken en çok mart ayında tercih ediliyor

Nisan ayının ortalarına kadar tüm pistleri açık tutup sezonu devam ettirmek istediklerini vurgulayan Bağrıyanık, “Genel manada Erzurum’u bilen, Palandöken’de geçmiş yıllarda kayan insanlar özellikle mart ayını tercih ediyorlar. Dolayısıyla mart ayının müşterileri bizim nezdimizde ayrı. Mart ayı itibarıyla gerek faaliyetler gerek ulusal ve uluslararası organizasyonlarla beraber sezona devam ediyoruz. Otellerde doluluk oranlarımız 15 Mart’a kadar yüzde 70-80 seviyelerinde. 15 Mart itibarıyla kayak merkezi misafirlerimizle dolu olacak diye düşünüyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kuzeydoğu Anadolu Bölge Başkanı Nuh Şenol da Palandöken’deki tesislerde yoğunluğun mart ayında da sürdüğünü anlattı.

Bu durumun turizmcileri de sevindirdiğini söyleyen Şenol, şunları kaydetti:

“Kayakseverlerin, sporcuların, snowbordcuların özellikle Erzurum’u tercih etmeleri bizleri mutlu ediyor. Palandöken Dağı güvenirliği ve turizm tesisleri noktasında her zaman Türkiye’deki en iyi yerlerden birisi olma özelliğini taşıyor. Tahminlerimize göre 15 Nisan’a kadar Palandöken Dağı’nda kayak yaptırmayı planlıyoruz. Şu an Türkiye’de birçok kayak tesisi neredeyse kapanmak üzere ama halen Palandöken’de büyük bir coşku ve kalabalıkla kayak devam ediyor.”

Kayak tatili sevenler, kış gelmeden en iyi destinasyonları araştırmaya başladı. Unutulmaz bir tatil yaşamak isteyen aynı zamanda ekonomik bir yer arayanlar için birbirinden güzel 7 mekan….

Hipokrat öneriyor: Kış mevsiminde bu üç besinle hızla kilo vermeniz mümkün!

HOT AFFILIATES
Önceki

Durres Gezilecek Yerler Listesi: Top 10

Sonraki

Dünyanın En Güzel Balayı Adaları: Top 10

İlgili Yazılar

Türkiye ile Gürcistan arasındaki kimlikle seyahat kolaylığı devam edecek ancak 1 Ocak 2026’dan itibaren her yolcuya seyahat ve sağlık sigortası zorunluluğu getirilecek.
Turizm

Gürcistan’a kimlik kartıyla geçişte yeni dönem

Booking.com üzerinden yaptığı rezervasyonun ardından kişisel bilgilerini içeren bir WhatsApp mesajı alan Haluk Hatırnaz, mesajdaki sahte bağlantıya tıklamasıyla kandırıldığını söyledi.
Medya

WhatsApp mesajıyla dolandırıldı: Booking rezervasyonu tuzağa döndü

Sina çölü ile Kızıldeniz’in birleştiği Şarm El-Şeyh, sıcak kışı, mercanları ve çöl turlarıyla hızla popülerleşiyor.
Adalar

Şarm El-Şeyh: Çölün ortasında Kızıldeniz kaçamağı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde Mimar Sinan döneminden bu yana yapılmış en kapsamlı yenileme çalışmalarının başlatıldığını duyurdu.
Turizm

Mehmet Nuri Ersoy: Ayasofya’da tarihi restorasyon yürütüyoruz

Genel kurul öncesi güçlerini birleştiren iki başkan adayı, TÜRSAB’da 30 yıllık yapıyı değiştirecek “şeffaf ve üye odaklı” bir yönetim için ortak listeyle seçime gireceklerini açıkladı.
Turizm

TÜRSAB seçimlerinde sürpriz birlik: Tek liste ile yarışılacak

Huvafen Fushi; ince beyaz kumların, durgun lagünün ve olağanüstü bir mimarinin birleştiği bu özel noktada, kalıpların dışında bir tatil vadediyor
Adalar

Huvafen Fushi: Maldivler’in Rüya Adasında WTS’ye Özel Kampanya Fırsatı

Sonraki
Dünyanın En Güzel Balayı Adaları

Dünyanın En Güzel Balayı Adaları: Top 10

  • Ksamil Gezi Rehberi

    Ksamil Gezi Rehberi: Avrupa’nın Yeni Tatil Cenneti

    968 shares
    Share 387 Tweet 242
  • İtalya Plajları ve En iyi 10 İtalya Plajı

    680 shares
    Share 272 Tweet 170
  • En Güzel İspanya Plajları: Muhteşem 10 Plaj

    607 shares
    Share 243 Tweet 152
  • Roma’da Denize Girilecek Yerler: Top 10

    555 shares
    Share 222 Tweet 139
  • Tiran’dan Sarande’ye Nasıl Gidilir?

    465 shares
    Share 185 Tweet 116
LADY GAGA

En Çok Takip Edilenler

Adalar (224) Antalya (330) Balayı (401) Balayı Tatili (324) Balayı Turları (166) Dubai (333) En Güzel (274) En iyi (152) Ertuğrul Günay (328) Gezilecek Yerler (164) Kayak (422) Kurban Bayramı (127) Küba (413) Londra (210) Lux (130) Lux Oteller (129) Lüks Otel (121) Maldivler (392) Mauritius Adası Haberleri (121) Mehmet Ersoy (122) Mehmet Nuri Ersoy (220) Mykonos (122) Otel (173) oteller (134) Pegasus Hava Yolları (196) Roma (131) Tatil (189) Tayland (187) Tropik Adalar (227) Turizm (189) Turizm Bakanı (375) Turizm Haberleri (210) TURSAB Başkanı (481) TÜRSAB (505) Türk Hava Yolları (567) Türkiye (1644) Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (279) Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (202) Venedik (210) Yunan Adaları (375) Yunanistan (578) İspanya (208) İstanbul (513) İstanbul Havalimanı (201) İtalya (192)

En Çok Okunanlar

  • Son dönemde popüler olan tatil destinasyonlarından olan Mauritius’u daha yakından tanımak ister miydiniz?

    Mauritius hakkında her şey

    102 shares
    Share 41 Tweet 26
  • En Güzel İspanya Plajları: Muhteşem 10 Plaj

    607 shares
    Share 243 Tweet 152
  • Kosova Gezilecek Yerler Listesi: Kosova Gezi Rehberi

    354 shares
    Share 142 Tweet 89
  • En Güzel Portekiz Plajları: Muhteşem 12 Plaj

    449 shares
    Share 180 Tweet 112
  • Bangkok’tan Pattaya’ya Nasıl Gidilir?

    335 shares
    Share 134 Tweet 84
The Weeknd Konseri The Weeknd Konseri The Weeknd Konseri
Yunanistan da Satılık Lüks Villa Yunanistan da Satılık Lüks Villa Yunanistan da Satılık Lüks Villa
TurizmTatilSeyahat Anadolu Ajansı Abonesidir.
2008 © TTS & Turizm Gazetesi

En Son Haberler

Türkiye ile Gürcistan arasındaki kimlikle seyahat kolaylığı devam edecek ancak 1 Ocak 2026’dan itibaren her yolcuya seyahat ve sağlık sigortası zorunluluğu getirilecek.

Gürcistan’a kimlik kartıyla geçişte yeni dönem

Booking.com üzerinden yaptığı rezervasyonun ardından kişisel bilgilerini içeren bir WhatsApp mesajı alan Haluk Hatırnaz, mesajdaki sahte bağlantıya tıklamasıyla kandırıldığını söyledi.

WhatsApp mesajıyla dolandırıldı: Booking rezervasyonu tuzağa döndü

Sina çölü ile Kızıldeniz’in birleştiği Şarm El-Şeyh, sıcak kışı, mercanları ve çöl turlarıyla hızla popülerleşiyor.

Şarm El-Şeyh: Çölün ortasında Kızıldeniz kaçamağı

Facebook’ta Beğen

Ücretsiz Abone olun.


Türkiye ve dünyadaki en önemli turizm haberleri e-posta adresinize gelsin.

Best Choice

  • En iyiler
    • Lüks Oteller
  • Balayı Tatili
    • Balayı Adaları
    • Balayı Otelleri
    • Balayı Yerleri
    • Balayı Turları
  • Anasayfa
  • Turizm
  • Sektörel
  • Alışveriş
  • Ekonomi
  • Tatil
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
  • Kültür
  • Magazin
  • Sağlık
  • Genel

2020 © Turizm Tatil Seyahat Turizm Gazetesi   |   (xml news rss)

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Turizm
  • Sektörel
  • Otel
  • Alışveriş
  • Ekonomi
  • Tatil
  • Fuarlar
  • Spor
  • Politika
  • Seyahat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Dünya
  • English [EN]

2020 © Turizm Tatil Seyahat Turizm Gazetesi   |   (xml news rss)

Araç çubuğuna atla