Manila ve Kuala Lumpur ‘da Türkiye’yi Tanıtım Etkinliği Yapılacağı TÜRSAB Tarafından Açıklandı
Nisan ayının 17’sinden itibaren yapılacak etkinlik de Filipinler’in Manila şehri ve Malezya’nın Kuala Lumpur şehirlerinde Türkiye’yi tanıtım etkinliği düzenleneceği TÜRSAB üzerinden duyuruldu. Bu etkinliğe katılım göstermek isteyen incoming seyahat acentelerinin TÜRSAB’a bildirmeleri gerekmekte olduğu bildirildi.
Türkiye Tanıtım Etkinliği Organizatörlüğünü
Türkiye tanıtım etkinliği organizatörlüğünü T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kuala Lumpur Kültür ve Tanıtma Müşavirliği, TÜRSAB ve THY işbirliğinde 18 nisanda Filipinler Manila kentinde, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kuala Lumpur Kültür ve Tanıtma Muşavirliği, TÜRSAB, MATTA ( Malezya Seyahat Acentaları Birliği) ve THY işbirliğinde 20 nisanda Malezya Kuala Lumpur şehrinde düzenlenecek etkinliklere düzenlenecektir.
Bugün TÜRSAB’ın kendi web sitesinden yapılan duyuruda 24 mart’a kadar incoming seyahat acentalarının THY ile irtibata geçerek sonrasında TÜRSAB’a rezervasyonlarını bildirmeleri gerekmekte olduğunu açıklamıştır.