
Sektörün Önde Gelen Online Haber Sitesi “turizmdebusabah.com” Faaliyetlerini Durdurma Kararını Açıkladı; ” EVETse Bu Ortamda Bize Müsaade, Turizm Haberciliğimize Ara Veriyoruz.” Denildi.
Boyut yayıncılık, dijital yayıncılığa 1996 yılına başlamıştır. TÜRSAB ve TÜROB ile geliştirdiği Hotel & Travel Guide işbirlikleri ile kurulan “turizmdebusabah.com” yayınlamaya başlanıldı. Türkiye’nin önde gelen turizm haber platformlarından biri olmuş ve Türkiye’de az sayıda olan turizm haberlerini yayınlayan gazetelerdendir.
Bülent Özükan; ” Evetse Bu Ortamda Bize Müsaade, Turizm Haberciliğimize Ara Veriyoruz.”
Bülent Özükan açıklamasında; ” Turizm demokrasi ile gelişir. Turizm Bakanımızın, “Türkiye artık deniz,kum,güneş turizmi satmayacağına” ilişkin açıklamasını okuduk. Bakan ayrıca önümüzdeki yılların turizmde çok daha iyi olacağını belirtmiş ve müjdelemişti. Yapımı tamamlanmamış bir çok otel yatırımı kabus gibi… Eski yıllardaki müşterilerini bekleyen yüzlerce tesis mevcut. Turizmin tüm aktörleri, bugünlerde adeta kendi cenaze törenlerine hazırlık yapıyor. Evetse, bu ortamda bize müsaade, turizm haberciliğimize ara veriyoruz.” dedi. Bülent Özükan, ayrıca bu zamana kadar destek veren herkese teşekkür etti.
Türkiye’nin Yükselen Turizm Haber Platformu “TurizmTatilSeyahat.com”
Türkiye’de “turizmdebusabah.com” gibi turizm haber platformu olan”turizmtatiseyahat.com” son dönemlerde yayıncılık hayatında yurt dışı ve yurt içinde yer alan turizm haberleri okurlarına en hızlı ve birinci ağızdan ulaştırmayı amaçlamış turizm haber platformudur. Durum ne olursa olsun, doğru, önemli, hızlı haberciliği turizm sektöründe yapan ender bir haber platformu olarak faaliyetlerimize devam etmeye çalışıyoruz. Amacımız, turizm de haberciliği, tanıtımı öne çıkartmaktır.