Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Çankırı’nın Ilgaz Dağı’ndaki Yıldıztepe Kayak Merkezi’nin yeni açılan pisti, Vali Şemsettin Uzun ile birlikte Çankırılı sporcular eşliğinde ilk kez kayarak geçildi.
Yıldıztepe Kayak Merkezi’ne bir yürüyüş düzenleyen Türkiye Dağcılık Federasyonu Çankırı Temsilcisi ve İl Turizm Müdürü Mustafa Kemal Karatatar ile Çankırı Dağcılık Doğa Sporları ve Arama Kurtarma Kulübü Başkanı Şima Dede, yeni güzergaha telesiyej olmadığı için yürüyerek çıkıp, kayarak indi.
Çankırı Valisi Şemsettin Uzun’un da katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Duvan, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, İl Müftüsü Yalçın Topçu ile Çankırı ve Kastamonu’dan 30 sporcu katıldı.
Sabah başlayan ve yoğun kar yağışı altında gerçekleştirilen tırmanışın tamamlanması üzerine Yıldız Kule’de verilen kısa mola sonrası kayak ekibi, Vali Şemsettin Uzun ve beraberindeki heyetle birlikte açılan 4 bin 700 metrelik yeni pisti kayarak inen ilk sporcular oldular.
Henüz yorum yapılmamış.
Bangkok, Phuket, Singapur, Bali, Samui... Yıl Boyunca....
Uzakdoğu Dünyanın en güzel adasıDünyanın en güzel adası seçilen Samui sizi bekliyor.
Samui Küba'da TatilRoma, Venedik, Floransa, Milano, Gurme Turlari ve tüm İtalya.
Küba Unutulmaz balayı anlarıDünyanın saklı cennetlerinde balayı keyfini eşinizle birlikte yaşayın.
BalayıTurizm gazetesi Turizm Tatil Seyahat.com üzerinde reklam vermek için Hot Affiliates reklam ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.
© 2008-2009 - Turizm Gazetesi | Turizm Tatil Seyahat.com Tüm hakları saklıdır.